Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dinner 8.2%, Maine Beer Company, United States
6 ratings
3.7
Dinner
8.2% Imperial IPA / Double IPA
Our first Double IPA – dry, refreshing and hoppy. We really focused on hop flavor and aroma here. To maximize hop character, we dry hopped Dinner twice with over 6 lbs. of hops per barrel. For the best experience, please enjoy as fresh as possible. Citra, Falconer's Flight, Mosaic, Simcoe.

Reviews

Post author: JSJ
JSJ
5 months ago
Dinner, United States
3.8

Post author: orson
orson
@ J&B Craft Drinks
5 months ago
Dinner, United States
4.2
Puhdas, raikas, tasapainoinen ja todella hyvä tyylinsä edustaja. Varmasti ihan parhaita tyylissään, niin virheetön ja maukas oli.

Post author: Grey
Grey
@ Maine Beer Company
3 years ago
Dinner, United States
4.3
OLUT: Dinner PANIMO: Maine Beer Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: USA VAHVUUS (ABV): 8.2% VÄRI (EBC): Ripe Tangerine Orange (19.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Hitaasti aukeava. Havuinen ja nätisti Mosaicmainen. VAAHTO: Tiukka, parin sormen mittainen. GREY’S VIEW DDH DIPA w/ Citra, Falconer’s Flight, Mosaic & Simcoe. Jom-jom! Maussa runsaasti niitä mainioita West Coast tyylin liikkeitä. Kypsää mandariinia, kauraa, aamukasteista havumetsän raikkautta, hiven kepeitä sitruksia. On se mainio. Hedelmäisyys jättää omalla tavallaan kuitenkin hieman vajaaksi. Suutuntu on rakean maltainen, kepeän helppo ja kaikkinensa miellyttävä. Jälkimaku on edelleen havuinen, kevyellä santapedillä, hienoisella varpuisuudella. MUUTA MAINITTAVAA: Oikein mainio teos. Kevyen hedelmäinen, havuinen ja paikoitellen jopa rantahiekkainen. Miellyttävän rohkean tuntuinen kuitenkin, eli mielenkiintoinen. BOTTLED 27/8/2021 TASTED 1/10/2021

Post author: Ewiq
Ewiq
3 years ago
Dinner, United States
4.6
Loma jatkuu. Se että tulee mahdolliseksi maistaa jotain sellaista mistä on haaveillut jo hetken aikaa, on jees. Se että oven eteen tuodaan autolla kokonainen pullo, on jo todella mukavaa. 🥰 Pullotettu 05.02.21. Nyt kolme päivää päälle 4 viikkoa. West Coast -illallinen pulputteli lasiin tyylipuhtaasti. Parin sormen mittainen normivaahto, josta jäi pitsit reunoille. Tuoksu on odotuksen mukainen, sellainen jota voisi tuoksutella todella pitkään. Greippiä, pihkaisuutta ja havuja. Ja sitruksista humalaa. Onhan tämä aivan mielettömän pehmeä olut suussa lisättynä upean katkeroisella loppuliu’ulla nielussa. Pelkkää hyvää fiilistä. Loput kun pullosta lasiin kaadoin, olut pehmeni entisestään. Mutta onko tämä kaiken sen hypen arvoinen? Mun mielestä vain silloin jos arvostaa tätä oluttyyliä ja sitä että se on tehty puhtaasti, laadukkaasti. Mä arvostan. Isosti. Se että vaan pyörittelee oluen loppua lasissa ja nuuhkii, kertoo tästä oluesta paljon. 🧡

Post author: Winzard
Winzard
@ K-kauppa Palmen
3 years ago
Dinner, United States
4.7
Edellisen maiston jälkeen jäi hampaankoloon tunne, että tätä pitää saada lisää. Yksi kovimmista hopseista mikä on koskaan minun lasissani ollut. Onneksi sain uuden pullon, ja pääsen taas herkuttelemaan tällä helmellä. Tämä on pullotettu 05/02/21, ollen tänään päivän päälle 4 viikkoista. Olen tehnyt tästä aikaisemmin melko täydellisen arvioinnin, josta voit käydä lukemassa mitä mieltä viimeksi olin tästä. Maku vetää edelleen suupielet kohti korvia. Pehmeää, mutta samalla voimakasta ja syvää. Ei mitään teräviä kulmia. Vain pelkkää makua alusta loppuun. Upea olut kertakaikkiaan.

Post author: Winzard
Winzard
3 years ago
Dinner, United States
4.7
Todella harvoin nykyään enää tulee tälläistä täpinää jonkun yksittäisen oluen kohdalla, mutta tämä olut pistää taputtamaa jalalla lattiaa. Maine Beer Company on melko keskellä ei mitään, ja sen takia näitä oluita on melko harvoin näillä leveyspiireillä. Sydämmeni sykkii aina perinteisille West Coast IPA- oluille, ja tämä onkin sen tyylin hiljainen jalokivi. Yli 50k reittausta Untappdissa ja keskiarvo 4,56 kertoo, että kyseessä on erityislaatuinen olut. Pullotettu 04/12/20, joten ikää tänään tasan 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja aavistuksen utuisena. Pinnalle nousee vaalea pari sormea korkea kuohkea vaahto. Tuoksu on aivan jäätävän upea. Puhdasta greippistä katkeroa, greipinkuorta, pihkaa, metsäisyyttä, yrttisyyttä ja käpyisyyttä. Todella raikas ja miellyttävä. Maku pistää sukat pyörimään jalassa. Nyt on puhdas ja tasapainoinen kokonaisuus. Ihanaa greipinkuorta, havuisuutta, käpyisyyttä, pihkaa ja pirteää appelsiinia. Jälkimaku on aavistuksen kuivan yrttinen, pehmeän havuinen ja runsaan katkeroinen. Alkoholi on täydellisen piilossa. On tämä kyllä herkkua. Voisin juoda tätä saaveittain vaikka joka päivä. Puhdasta, laadukasta ja niin perhanan hyvää.