Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
You've Been Spotted 9.0%, Cloudwater Brew Co., England
12 notes
3.6
You've Been Spotted
9.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Inspired by American desert - apple pie.

Avis

Post author: orson
orson
3 years ago
You've Been Spotted, England
3.8
Tölkitetty 28.8.2919 BB mennyt umpeen 28.2.2020, eli 4kk sitten. Roskis kamaa siis? 😉 Edelliset arviot sellaisen puolen vuoden takaa ja veikkaan että on vähän muuttunut tämä siinä ajassa, kun lukee mitä kaikkea tässä on (ollut). Tuoksussa makeutta, kanelia, joku kanelijälkkäri tulee mieleen ja sellaista kuivaa omenasiideriä 🙄 Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, keskirunkoinen ja pehmeä. Saisi olla tukevampi runko. Maussa paahdetta, suklaata, kanelia, hieman savua, omenaa ja vaniljaa. Jälkimaku mukavan makeahkon pehmeä. Kyllähän tämä toimii ihan jees. Nuo vähän erikoisetkin maut on ihan kivoja ja aika pehmeitä, eivätkä ota liikaa roolia. Varmaan tuoreempana ovat enemmän pompanneet esiin. Lämmetessä mukaan tulee myös mielikuvia tammesta, kirsikasta ja marjaisuudesta. Happamuutta siis tullut tähän ikääntyessään.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Beerdome
4 years ago
You've Been Spotted, England
3.5
Jälkiruokamainen, keskimakea. Paahteisuutta melko vähän, mutta omaperäisessä maussa omenaa, kanelia ja suklaata. Runko hieman ohuehko. Jälkimaku hieman väljä.

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Mallaskellari
4 years ago
You've Been Spotted, England
3.5
Mausteinen ja paahteinen tuoksu; kanelia, aavistus kirpsakkaa omenaa, vaniljaa ja kahvia. Virkistävä ja yllättävän kevyt suussa. Maku jatkaa tuoksun linjalla, mutta hieman sekalainen kokonaisuus. Lakritsia, yrttiä, kanelia, vaniljaa, kaakaota ja hieman kitkerää kahvia. Hieman tulee alkoholi läpi mausta. Muuten ihan kelpo imperial stout, mutta ei ihan osunut omaan makuhermoon tällä kertaa.

Post author: MariaKriz
MariaKriz
@ O'Connels
4 years ago
4.0

Post author: GT
GT
4 years ago
3.9

Post author: Alexis G
Alexis G
4 years ago
4.2

Post author: djmexi01
djmexi01
@ O'Connell's Irish Bar
4 years ago
You've Been Spotted, England
3.5

Post author: BBird
BBird
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.0
Aivan liian makeaa.

Post author: Send_more_beer
Send_more_beer
4 years ago
4.0

Post author: Paul G
Paul G
4 years ago
4.1
Lots of chocolate, lots of cinnamon and ever slight fruity taste that could be interpreted as apple. Nicely balanced and not too sweet.