Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Patrons Project 17.04 Wants & Needs 5.2%, Northern Monk Brew Co., England
12 ratings
3.5
Patrons Project 17.04 Wants & Needs
5.2% Pale Ale - New England
Double dry-hopped Pale Ale with Mosaic, Columbus and Columbus BBC hops. "Their brand manager Bobby is crazy for anything hopped with Mosaic and Columbus, and who were we to argue with this classic combination? We utilised this pairing in the substantial dry hop to bring a huge dank fruity character, intensified by the extra powerful flavour and aroma contribution of Columbus BBC pellets.We used a large percentage of oats in the grist to provide a soft, full mouthfeel and accentuated this by fermenting with WLP066 London Fog yeast. The result is a smooth and sessionable pale ale, with no compromise on hop character." Part of the Northern Monk Patrons Project. Brewed by Northern Monk in collaboration with Barrier Brewing & Insa

Reviews

Post author: David D
David D
4 years ago
4.2

Post author: Niko O
Niko O
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.5
Olut on samean keltaista, reilun parin sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on trooppisen hedelmäinen, ananaksinen, mangoinen, sitruksinen, appelsiininen, greippinen ja humalainen. Runko on kevyt hiilihappoinen ja raikkaan katkeroinen. Maussa on trooppisia hedelmiä, greippiä, sitrusta, appelsiinia, ananasta ja humalaa. Hieman ehkä odotin enemmän, mutta näyttää päiväys jo lähentelevän sen verran, että on mahdollisesti menettänyt jo osan hedelmäisyydestään. Selvästi suunta on ainakin ollut hyvä, mutta loppuvaikutelma jäi vähän meh.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.8
Mosaic, Columbus, Columbus BBC. EBC 8, IBU 18 Samea, keltainen. Dänkkiä klangia tuoksussa pienen ananaksen kanssa. Pehmeä, mutta hapokas suutuntuma. Kepeän hapokas runko hieman heinäisellä ja haedelmäisellä humalalla omenaisuudenkin muodossa.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.7
Tuoksussa sitrusta, humalapellettejä, viljaisuutta ja hieman guavaa. Suutuntuma keskihiilihappoinen, pehmeä ja ohuehko. Maussa sitrusta, greippiä, havua, hieman yrttisyyttä ja hieman ruohoa. Jälkimaku kuiva ja humalapellettinen. Ihan mukava ja jees. Harmiton.

Post author: Juski
Juski
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.7
Nojuu, viikonloppu ja jos tännekin pari sanaa ajankuluksi raapustaisi oluen merkeissä. Aavistuksen sameaa, vaaleahkon keltaista olutta. Runsaasti vaahtoava. Tuoksu aavistuksen hapan, rapsakka, trooppinen, appelsiininen, muutenkin sitrushedelmäinen. Suutuntuma melko ohut, mutta  ei kuitenkaan liiaksi vetinen.  Suht happaman kuiva makumaailma.  Sitä ylläpitämässä tukevahko sitrushedelmäisyys; löytyy appelsiinia, greippiä, sitruunaa. Hieman kukkaisuutta ja kevyttä hunajaisuutta. Jälkimaku happaman sitrushedelmäinen ja aavistuksen pihkainen. Omaan makuuni oikein miellyttävän leppoinen olut.  Ei mitenkään erikoiset eikä vahvat maut, mutta istui nyt tähän hetkeen melkolailla sopivasti.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.5
Taas perjantain perinteiset takana ja saunan jälkeen olutta lasiin. Northern Monkin ja Barrierin collab. ULKOASULTAAN olut on sameaa ja haalean keltaista. Olueen muodostuu nopeasti pitsiksi laskeva valkoinen kuohkea vaahto. TUOKSU on todella vahvan trooppishedelmäinen ja tuoksuu ulkonakin omaan nenään kurkotusmatkan päästä. Tuoksussa sitruunaa, greippiä ja ananasta. MAKU on aika mukavan raikas hedelmien tukema maltainen. Ehkä hieman kevyt, mutta ei varsinaisesti vetinen. Sitrushedelmät ja happamuus korostuvat loppua kohti. Maku jää viipyilemään suuhun vähäksi aikaa. SUUTUNTUMA on melko kevyt ja hieman hapotettu. Raikas, mutta jää kyllä "ihan kiva"-kategoriaan. Vähän simppeli, toisaalta vain 5,2% alkoholia. Taas on hienon etiketin saaneet Munkit tölkilleen.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.7
Tölkityksestä en tiedä, parasta ennen päiväys on marraskuussa 2019. Kellanoranssi, melkoisen samea juoma ja parin sormen valkoinen vaahto. Tuoksu melko leuto, sitrusta, ruohoa, vaaleaa mallasta, kepeää hedelmää. Ei saa oikein enempää irti. Suutuntuma kevyehkö, semihapokas. Maku on pääasiassa sitruksinen, kepeän hedelmäinen, kevyen katkera, havuinen, vaalean kepeän leipäinen. Jälkimaku kuivahkon katkera. Aika helppo. Kevyen mehuisa, kevyen katkera.

Post author: Carlos C
Carlos C
5 years ago
4.0

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.9
Tosi rapsakka tuoksu heti kärkeen. Kevyen hedelmäinen ja raikas. Ei räjäytä pankkia, mutta on tasaisen laadukas. Hyvä ddh pale, jossa on rapsakkuutta vaikka muille jakaa.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
5 years ago
Patrons Project 17.04 Wants & Needs, England
3.5