Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Interiors Of Striving Organisms 5.5%, Cloudwater Brew Co., England
8 ratings
3.7
The Interiors Of Striving Organisms
5.5% Pale Ale - New England
This one-off Double Dry Hopped Pale Ale uses the same malt base as Cloudwater's signature DDH Pale but switches up the hops. It showcases crop year 2018 Citra and Mosaic, selected by Cloudwater at source in Yakima, which proved to be the two most popular varieties to feature in their recent CY18 series of beers. Aroma & Flavour: Tangerine, passion fruit and strawberry, resinous hop notesBody: Medium-bodied with a short finishAftertaste: Light touch of bitterness, lingering resinous notes Brewed by Cloudwater Brew Co.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Left Field Beer
5 years ago
The Interiors Of Striving Organisms, England
3.8
Mukavan makeahko trooppinen tuoksu. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas ja pehmeä. Maussa sitrusta, mangoa, ananasta, mandariiniä, makeutta ja havua. Oikein kiva kevyempi Cloudwaterin mehuinen pale ale.

Post author: T-ulo
T-ulo
5 years ago
3.7

Post author: George C
George C
5 years ago
5.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Left Field Beer
5 years ago
The Interiors Of Striving Organisms, England
3.9
Aamulla meressä uitu ja aurinko on jo nyt julmetun kuuma. Janoon menee tämä pale. 19.08. tölkitetty. En nyt tästä enempiä kirjoittele, lukekaa vaikka Winzardin arvio. Tämä on astetta parempi pale. Pehmeä ja hillitty kuivahumalointi. Raikas ja kevyt.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
The Interiors Of Striving Organisms, England
3.9
Pysytään pilvivedessä samalla kun jatkaa taas Gears of War 3sta. Muuthan varmaan pelaavat jo viidettä osaa samasta sarjasta. ULKOASULTAAN olut on sameaa haalean keltaista ja siihen muodostuu valkea vaahto. TUOKSU on sitruunainen, greippinen ja hieman ananaksinen ja mangoinen. MAKU jatkaa hedelmäisenä. Maku on kuitenkin makeampi kuin mitä tuoksu lupaa. Maussa mansikkaa ja mandariinia sekä hieman greippiä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja melko pehmeä. Olut kuivattaa suuta kivasti. Tosi hyvä APA. Raikas ja maukas.

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
5 years ago
The Interiors Of Striving Organisms, England
3.7
Saunan päälle Cloudwaterin DDH Pale Alea, jossa humalina CY18-sarjassakin käytetyt Citra ja Mosaic. Tölkitetty 19/08/19, joten ikää tänään reilu 3 viikkoa. Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pari sormea korkea höttöinen vaahto nousee hetkeksi oluen pinnalle. Tuoksussa kuivaa ja raikasta appelsiinia, kiwiä, verkkomelonia, ananasta ja passionhedelmää. Mukana myös humalakäpyistä kuivaa katkeroa. Maku on raikas ja pehmeän pyöreä. Runsaasti raikasta ja tuoretta appelsiinia, passionhedelmää, kiwiä, ananasta. Kuivahumalointi on maltillinen, ja tuo jälkimakuun kivasti kuivuutta ja katkeron kulmaa. Runko on alkoon nähden oikein hyvä, ja suutuntuma on miellyttävä. Oikein mukavaa ja helppoa olutta. Tämä alittaa kauppavahvuuden rajan Suomessakin.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
The Interiors Of Striving Organisms, England
3.7
Reilu 3 viikkoa sitten tölkitetty. Samea, vaaleankeltainen. Tuoksu on maukkaan hedelmäinen; passion, sitrus, mandariini sekä punaisen marjainen, pehmeän kaurainen ja vaalean viljainen. Suutuntuma kevyt- keskitäyteläinen, pehmeät hiilihapot. Lyhyt ei kovinkaan terävä jälkimaku. Maku on myöskin pehmeä. Samoja makuja on kuin tuoksussa. Kepeää hedelmää ja marjaa. Pehmeä ja melko kepeä runko. Sama mallaspohja näköjään kuin panimon DDH Palessa, mutta eri humalat ( Citra ja Mosaic) Oikein toimiva näissä prosenteissa.

Post author: Johan B
Johan B
5 years ago
The Interiors Of Striving Organisms, England
5.0
What a great pale ale! Orange, tangerine, red berries, passionfruit. Very soft and juicy! Bold & punchy? Not really. I couldn't wish more out of a pale ale! Spot on! 👌