Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chinook El Dorado Pale Ale 5.2%, Polly's Brew Co., Wales
4 ratings
Chinook El Dorado Pale Ale
5.2% Pale Ale - English
Pale Ale "This little fella gave a couple of us a little hangover this morning! We're absolutely loving what LA3 yeast has added to our original range - Maximum juice!"

Reviews

Post author: Juski
Juski
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Chinook El Dorado Pale Ale, Wales
3.7
Voi v*ttu, SJK ei vaan osaa tehdä maaleja..Noh, aina on ensi kausi, sitä seuraava ja sitä seuraava..Melkoista tervanjuontiahan paikallisen seuran kannattaminen on viime vuodet ollut. Oluen sen sijaan pitäisi olla suht raikasta. Samean mehumaista, tumman keltaista olutta. Runsaan höttöinen, nopeasti haihtuva vaahto. Melko mieto tuoksu. Makeaa trooppishedelmäisyyttä sekä hapanta sitrushedelmäisyyttä. Kevyenlainen suutuntuma, mutta ei kuitenkaan mene aivan turhan vetiseksi. Myös suht kirpsakka. Maultaan hillityn sitrushedelmäisen hapan & kuiva sekä kirpsakka olut. Appelsiinia, mangoa, greippiä, aavistus vesimelonia löytyy "hedelmäpuolelta". Jälkimaku havuisen kuiva ja appelsiinisen hapan & kevyen katkeroinen.  Kokonaisuus on aivan mukava. Raikkaan maukas, kevyesti appelsiinisen hapan ja muutenkin suht hedelmäinen olut, joka on helposti juotava ja kurkusta nopeasti alas katoava juotava. Ei tarjoa kuitenkaan mitään ihmeellisyyksiä.

Post author: Hasse67
Hasse67
5 years ago
Chinook El Dorado Pale Ale, Wales
3.7

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Chinook El Dorado Pale Ale, Wales
3.7
Jos renesassin nerot pystyivät luomaan matematiikan ja fysiikan pohjatyön juoden viiniä, niin kai minäkin voin tehdä Java-ohjelmointia oluen kanssa. Lasiin Polly'sin Pale Alea. ULKOASULTAAN olut on sameaa hunajan väristä ja siihen muodostuu paksu valkoinen vaahto. TUOKSU on mukavan hedelmäinen. Mangoa, ananasta ja mandariinia. MAKU on maltainen ja hedelmäinen. Mango, ananas ja mandariini jatkavat, lisäksi loppumaussa hieman kukkaisuutta ja greippiä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen- ja melko pehmeä. Raikas ja kevyt juotava. Trendin mukainen eikä kovinkaan omaperäinen. Kuitenkin ihan mukava nautittava.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.9