Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Nada 8.0%, Polly's Brew Co., Wales
16 arviota
3.7
Nada
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Double India Pale Ale with Citra, Columbus and Simcoe. Juiced with London Ale III. "Our best beer to date, we think..."

Arviot

Post author: Augudufiveone
Augudufiveone
@ Chez Polo&So
26 days ago
Nada, Wales
4.2
Samedi 22h. Une bonne Dipa de chez Polly's. Franchement bien faite.

Post author: Guillaume P
Guillaume P
27 days ago
3.8

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ La Beerotek
3 years ago
Nada, Wales
4.5
Très bon jus d'houblon des gallois qui est plus stable que leurs précédentes, le début est doux bien tropical mais la suite est plus costaud avec surtout le hopburn qui brûle bien, la meilleure que j'ai bu chez eux.

Post author: Jonny B
Jonny B
3 years ago
3.8

Post author: Tuoppi A
Tuoppi A
4 years ago
4.5

Post author: Lasis
Lasis
@ De BierTonne
4 years ago
Nada, Wales
3.8
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu tropiikkia. Maku kuiva, kirpeä, hapan. Greippiä, appelsiinia, humalaa. Hyvä olut.

Post author: Drix
Drix
4 years ago
3.5

Post author: orson
orson
@ Left Field Beer
4 years ago
Nada, Wales
4.0
BB kuukauden päästä eli 5kk ikää. Todella paljon tälle tyylille. Tuoksu hieman makean trooppinen ja humalapellettinen. Suutuntuma hiilihappoinen, runsas ja hieman kirpsakka. Maussa sitrusta, mangoa, humalapellettejä, karvautta ja persikkaa. Aika öljyinen jälkimaku. Huh, huh miten vähän aika tuhonnut. Osa tämän ikäisistä Pollyn ipoista on ollut täysin juomakelvottomia. Tässä kuin ihmeenkaupalla on humalat säilyneet kohtuullisen hyvin.

Post author: Juski
Juski
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Nada, Wales
3.4
Eilen tuli tämäkin hörpättyä. Edellinen maistamani Polly's olut oli täyttä kuraa. Toivottavasti tällä kertaa ei mennä metsään..Ainakaan niin pahasti! Sameaa, keltaista olutta. Vaahtoa saadaan tuoppiin sormen paksuisen kerroksen verran. Tuoksu suht raikas, trooppishedelmäinen. Löytyy mangoa, ananasta, appelsiinia, greippiä. Melko hapan. Suutuntuma täyteläinen ja pehmeä. Mausta löytyy appelsiinin happamuutta, greippistä kuivuutta ja kevyttä hunajaista makeutta. Melko hyvin kyllä tuoksu ja maku kulkee tässä käsi kädessä eli maistuu kutakuinkin siltä miltä tuoksuukin. Jälkimaku runsaan katkeroinen ja hapan, mutta löytyy myös pieni makea vivahde. Lämmetessä tämä on parempi. Tämä on vähän tämmöinen..Ihan hyvä olut sinänsä, mutta ei vaan kohtaa oman suun ja aistien kanssa. Ihan ookoo, mutta ei silti oikein meikän makuun.  Ei aivan ole sellaisessa balanssissa maut tässä, että iskisi omaan makuhermoon täydellä teholla.  Kyllä tämän nyt joi, mutta en usko toista kertaa ostavani..

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beerdome
5 years ago
Nada, Wales
4.1
Tuoksu aika huikea, ulkonäkö myös. Maku on aika tuhti ja täysi. Jotain uupuu loistavasta. Oikein maukas dipa.