Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Appropriate Contents 6.5%, Cloudwater Brew Co., England
17 notes
3.7
Appropriate Contents
6.5% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: DudeAbided88
DudeAbided88
4 years ago
4.5

Post author: orson
orson
@ Kihøskh
4 years ago
Appropriate Contents, England
Pistivät tulemaan kaupan tekijäisinä ikivanhaa olutta, eli BB mennyt 2kk sitten. Ei ole säilynyt. Karvaan makeahkon pistelevää ja väljähtynyttä

Post author: Karl G
Karl G
@ The Beer Stop
5 years ago
4.6
Absolutely lovely IPA. Great lovely smooth flavours and a punchy citrus flavour.

Post author: Tommi R
Tommi R
@ Pub Kultainen Apina
5 years ago
2.1
Voltteihin nähden aika mauton, jättää sytyttämättä täysin - edes jälkimakua ei löydy.

Post author: tharju
tharju
5 years ago
3.9

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.0

Post author: Ben A
Ben A
5 years ago
4.6

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
5 years ago
Appropriate Contents, England
4.0
Cloudwaterin ipa joka tölkitetty 16/08/19, joten ikää tänään reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin vaalean keltaisena ja todella samean mehuisana. Sormen korkea kuohkea vaahto käväisee oluen pinnalla nopeasti. Tuoksu on todella raikas ja hivenen makeahko. Raikasta appelsiinia, kiwiä ja persikkaa. Maku on huikea mehuisa ja runsaan appelsiininen. Mukana on myös mangoa, persikkaa, kiwiä ja ananasta. Suutuntuma on todella paksu ja mehuisa. Alkoholi on luonnollisesti täysin piilossa. Oikein hyvä mehuisa ja raikas ipa.

Post author: George C
George C
5 years ago
4.5

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Appropriate Contents, England
3.9
Nyt peli-illan alkuun testiin tämä olut. Etiketin mukaan oluen erikoisuutena on Sabro-humala, jota oli myös toisessa eilen juomassani oluessa. Eilinen LHGn olut ei itselle iskenyt, mutta testataan vielä tätä. ULKOASULTAAN olut on samea appelsiinimehunkeltainen ja siihen muodostuu paksu vaahto. TUOKSU on makean hedelmäinen. Tuoksussa mandariinia, ananasta ja mangoa. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Mukana mandariinia, ananasta ja greippiä sekä tuota samaa happaman makeaa hedelmäistä makua, kuin Making Planetsissa, mutta miedompana. Ja kyllä nyt minäkin sen hahmotan: kookosta. Eli yleensä ehdoton ei ei minulle oluessa, vaikka ruuanlaitossa siitä pidänkin. Tässä kookoksen maku on kuitenki sopivan kevyt, että se ei häiritse ja ensimmäisen kerran jopa myönnän, että kookosenmaku sopii olueen. Toisaalta tässähän on kyse humalan aromista eikä oikeasta kookoksesta. Jälkimaussa myös mausteisuutta. SUUTUNTUMA on melko mehumainen: keskitäyteläinen+ ja aika pehmeä. Hmm... Tämähän on hyvää. Miedompana esillä tuo Sabro ilmeisesti tässä kuin Making Planetsissa. Raikas, hedelmäinen ja tasapainoinen kokonaisuus.