Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SpontanFramboos 7.7%, Mikkeller, Denmark
18 notes
3.4
SpontanFramboos
7.7% Lambic - Fruited
Excellent sour. Smooth, tastes of raspberry and wonderfully sour. Very well done.

Avis

Post author: Kroghall
Kroghall
3 years ago
3.0

Post author: En kullas ölresa
En kullas ölresa
@ Hotel Bishops Arms Mora
3 years ago
3.5
Mmm god

Post author: Ben A
Ben A
4 years ago
4.2

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
SpontanFramboos, Denmark
3.4
Lämpimään kesäiltaan Mikkellerin Spontan sarjaa. Tasan 3kk vajaa 3 vuotias yksilö. ULKOASULTAAN olut on marjamehunpunaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on vadelmainen, hieman maltainen, mustaherukanlehtinen ja valkoviininen. MAKU on kuiva ja hapan. Valkoviininen ja vadelmainen, vaikkakin vadelma peittyy vähän tunkkaisen happamuuden alle. Lisäksi pihlajanmarjaa, kirpeää omenaa ja aivan aavistus etikkaa. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja hieman pistelevä. Ei parhaita Spontan-sarjalaisia. Tätä olisi varmaan saanut kypsytellä rauhassa vielä vari vuotta, että olisi pehmentynyt. Kuitenkin oikein virkistävä.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
SpontanFramboos, Denmark
3.3
MBC 3/18 Syvän punainen väri ja parin sormen höttövaahto. Tuoksu on happaman balsamiviinietikkainen, vadelmainen, puinen (tamminen), kirpsakan sitruksinen. Maku on happaman mehuisan sitruksinen, puolukkainen, vadelmainen, vihreäomenainen, punaviinietikkainen, puinen. Jälkimaku on happaman, kuivan viinietikkainen, puinen ja pitkä. Suutuntuma on kevyt- keskitäyteläinen, rapsakan hapokas ja tahmaava. Ehkä turhan nuorta vielä. Päiväys 19.10.2027 Vähän raakileen oloinen.

Post author: John K. B
John K. B
6 years ago
SpontanFramboos, Denmark
4.5
Excellent sour. It’s brilliantly tasty and actually sour. Very well done.

Post author: WilliZ
WilliZ
6 years ago
4.0

Post author: Samuli S
Samuli S
6 years ago
SpontanFramboos, Denmark
1.5

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
2.0
Punainen vai ruskea? Vähän muistuttaa ruusunmarjasta. Vaalea vaahto, hyvää happoisuutta. Tuoksu on _todella_ kirpeää. Siis todella TODELLA kirpeää. Kuitenkin alla paljastuu pirteä marjainen tuoksu, vadelmaa. Ja vadelma maistuu sen kirpeän katkeron kanssa. Ja kirpeää tämä on, pieniä särpimisiä voi ottaa. Ei miun juttu.

Post author: L4T3
L4T3
6 years ago
SpontanFramboos, Denmark
4.0
Yllättävän kirsikkainen tuoksu, jossa myös hitusen funkkia, luonnolisesti vadelmaa, sekä vaniljaista tammea. Maku on raikkaan/marjaisan hapan, jossa vadelma tuoksua huomattavasti selkeämmin esillä! Lisäksi mausta löydettävissä puolukkaa ja hieman vaniljaa. Happamuuden tuntee loppua kohden kasvavan/tiivistyvän, niin että se nipistelee vielä nielussakin tuntuvasti! Oikein maukas spontaanikäynyt hapan, jossa paljon flanderilaista vibaa!