Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chai Porter 4.4%, Rousal Brygghus, Finland
56 betyg
2.8
Chai Porter
4.4% Porter

Recensioner

Post author: Pispalan Panimo
Pispalan Panimo
@ Rousal Brygghus
5 years ago
1.0
Muisto vain itsestään... edellisen kerran kun maistoin niin oli ihanan makea, hedelmäinen ja mausteinen. Nyt tämä on hapan olut mausteiden kera. Tässä valmistuksessa on mennyt jokin pahasti pieleen...

Post author: Ilpo S
Ilpo S
6 years ago
2.5
Mausteinen ja makea porter

Post author: Kaj H
Kaj H
@ K-Supermarket Kompass
6 years ago
1.5
Mielenkiintoinen yritelmä. Kiva vaahto, mutta makuyhdistelmät aika haastavia omaan makuun. Lopputulos ei oikein oluelta maistu. Hapanta teetä? Melkein ainoita oluita mitä en ole oikein saanut juotua pullollista loppuun...

Post author: Kirsi
Kirsi
@ Flinda Juomapuoti
6 years ago
3.0

Post author: Leif C
Leif C
6 years ago
2.5
Tuoksussa ensmäisenä vastaan tulee minttu jota mä kuitenkin aavistelen saksankuminaksi. Maku menee enemmän piparmintun suuntaan kallellaan olevaksi jälkimaussa heijjastelee se luvattu tsaijju ja myös ehkä hetkittäinen happamuus. Tässä on potentiaalia jännäksi olueksi varsinkin jos sais ton portterin täyteläisyyden mukaan mutta kun tämä vanha männävuotinen kauppaversio on liian vetinen. Tästä toivoisi uutta versiota kerran potentiaalia löytyy. Kaks ja vartti ylöspäin. PE :20.09.18.

Post author: Multsi
Multsi
6 years ago
2.0
Erikoinen porter, ei oikein omaan suuhun sovi.... liian hapan

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Anton & Anton
6 years ago
2.5
Ensimmäinen ajatus oli, että tässä on mietoa portteria ja joulumausteista teetä samassa pullossa, ja kuvaus pullon kyljessä vahvisti epäilyksen. Portteriksi melko makea, kahvin ja suklaan aromit vaaleammasta päästä, mukavan mausteinen. Vähän tukevampi mallaspohja olisi parantanut kokemusta.

Post author: V1ll3
V1ll3
7 years ago
3.0

Post author: Harri N
Harri N
@ Oluthuone Kukko
7 years ago
Chai Porter, Finland
3.5
Tuoksu lupaa enemmän mitä maku antaa. Neilikkaa ja muita joulun mausteita. Portteriksi kevyt ja mausteista huolimatta raikas. Hyvä.

Post author: Pete N
Pete N
@ Oluthuone Kukko
7 years ago
1.5