Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Gnavne Gamle Men! 5.1%, Mikkeller, Denmark
33 notes
3.2
Gnavne Gamle Men!
5.1% Altbier
Altbier style Special Collab with Uerige from Dusseldorf "Together with the extremely creative brewery Mikkeller from Denmark this was brewed in May in the old town of Dusseldorf. Based on a special malt recipe, including wheat roast malt, a special caramel malt variety and a special hops, the traditional Altbier style was reinterpreted. Slightly stronger than the classic Uerige, the beer impresses with a sweetish, nutty malt aroma and fruity aromas. The malt sweetness continues in a full-bodied trunk. Hop aromas but also the Altbier typical bitterness summarize the balanced character." Uerige

Avis

Post author: Mika K
Mika K
@ Mikkeller Beermail Box
4 years ago
3.0
Lasii kaadettaessa nousi iso muta hento vaahto joka laski hyvin nopeasti. Tuoksu oli hieman pihkainen. Mauassa oli pientä yrttisyyttä.

Post author: Theukka
Theukka
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
2.6
Mikkeller beer mail 10/2019 Tuoksultaan ja maultaan makean maltainen ja rusinainen, maku jää vähän pliisuksi ja vetiseksi. Ei mikään säväyttävä kokemus ensimmäiseksi tämän tyylin olueksi. Pullo on hieno, siitä plussaa.

Post author: Pieta
Pieta
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.0

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Gnavne Gamle Men!, Denmark
2.5
Enpä muista koska olisi viimeksi Altbieriä tullut juotua. Nyt kuitenkin tämä collab lasiin. Olut kaatuu lasiin kuparisen ruskeana ja täysin kirkkaana. Sormen korkea aavistuksen ruskea paksuhko vaahto nousee pinnalle. Tuoksussa on paahdettua mallasta, limppua, rusinaa, raskaampaa vehnäisyyttä ja sellaista vanha ajan henkeä. Vaikea kuvailla. Miellyttävä kokonaisuus kuitenkin. Maku on pehmeän paahteisen maltainen, limppuinen, rusinainen ja aivan aavistuksen hiivainen. Pientä luumuisuutta ja metsäisyyttä myös mukana. Happoja ei käytännössä ole. Helppoa ja erillaista janojuomaa vailla mitään sen kummempaa.

Post author: MAC SPEED
MAC SPEED
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.2

Post author: Kartsa
Kartsa
4 years ago
3.3
Perus hyvää alt bieriä

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Gnavne Gamle Men!, Denmark
3.4
MBM 10/19 Kuparin värinen, kirkas juoma ja vaahto kellertävä, tiivis. Tuoksu hiivaleipäinen, maltainen. Suutuntuma pehmeä, keskitäyteläinen ja keskiverto hiilihappoinen. Maku on hitusen makea, hiivaleipäinen. Jälkimaussa kuitenkin vähäistä katkeroa. Harvoin tulee juotua altbieriä, joten ei juuri vertailupintaa. Yhden olen reitannut tätä ennen, eikä se maistunut.

Post author: Iiro P
Iiro P
4 years ago
3.5

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Gnavne Gamle Men!, Denmark
3.0
Kaunis vaahto ja tumman kuparinen väri. Maku vahvasti mallasvetoinen. Pehmeä. Hyvin kevyt humalointi.

Post author: Kalle L
Kalle L
5 years ago
2.9