Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Dark Combo 7.5%, Mikkeller, Denmark
6 arviota
3.3
The Dark Combo
7.5% Porter

Arviot

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.0
Blast from Beer Club past! Oli eksynyt viinakaappiin elämään omaa elämäänsä eikä juotavien joukkoon. Onneksi oli vaakatasossa niin ei ainakaan pitäisi olla pilalle mennyt... On kyllä yksi villeimmistä makuelämyksistä ikinä. Tuoksussa ei ole porterista havaintoakaan, vaan viinimäisyys tulee esiin vahvan tanniinisena. Alkumaussa taasen porter iskee viinin rinnalle, mutta on ehkä epämiellyttävä marjaisen tanniinisuuden kanssa. Kokeillaan hetken päästä uudestaan kunhan vähän dekantoituu lasissa. Tanniinien väistyttyä viinin marjaisuus pääsee, wait for it, täyteen uhkeuteensa, ja pientä kirpeyttä tasapainottaa porterin jälkimaku. Huikeaa.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
The Dark Combo, Denmark
3.5
Porterin ja mustaviinimarjasiiderin sekoitus. Levännyt pari vuotta tynnyrissä. Tosi tumman viininpunainen. Ei vaahtoa. Tuoksu mustaviinimarjamehuinen, paahteinen, puinen. Suutuntuma tuhti, hiilihapoton. Maku on aika erikoinen. Mustaviinimarjamehuun sekoitettu kahvia ja salmiakkia. Ja siihen vielä puuta. Kuitenkin melko kuiva kokonaisuus. On kyllä tosi erikoinen. Ei niin pahaa jos ei hyvääkään. Koskaan en ole maistanut mitään vastaavaa.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
The Dark Combo, Denmark
3.7
Vähän erilaista "olutta" lasiin tällä kertaa. 2 vuotta tynnyrikypsytetty sekoitus porteria ja mustaherukkasiideriä. Kaatuu lasiin todella tumman ruskeana/punertavana sekä täysin flättinä. Tuoksussa pehmeää kahvia, kaakaota, hapanta mustaherukkaa (mummonmehua), omenaa sekä tammea. Suutuntuma on odotetusti myös täysin flätti. Maussa siideri hallitsee enemmän; löytyy hapanta herukkaa, hapanta omenaa ja sitrusta. Taustalla kevyttä paahteisuutta ja mallasta. Mukavan pehmeä tynnyröinti. Erikoinen, mutta mulle aika toimiva!

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Punertavanmustaa. Hento vaahto on myös väriltään punaisenruskeaan päin. Tuoksu on hyvä: mustaherukkaa, suklaata, rautaa, eisweinin mieleen tuovaa jalohomeisuutta. Maku onkin sitten, hyh, aika hirvittävä. Todella kuiva, epäonnistuneen kotiviinin kuiva. Hapoton, etikkainen. Epäilen, että koko pullo on pilaantunut, sillä niin portterista kuin siideristäkään ei ole jäljellä aavistustakaan.

Post author: Pentti N
Pentti N
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
2.8