Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Vintage Ale (2015) 8.5%, Fuller's Griffin Brewery (Asahi Breweries), England
136 ratings
3.8
Vintage Ale (2015)
8.5% Old Ale
Unlock the Fuller's sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
To mark the 50th anniversary of famous British malt variety Maris Otter, we've brewed our 19th vintage ale with all British ingredients. Home-grown Target, Northdown, Challenger and Goldings hops work with the floor-malted Maris Otter to create a well-rounded beer that's truly the best of British.
IBU: 40

Reviews

Post author: Yrjajan
Yrjajan
7 months ago
4.0

Post author: Heinojii
Heinojii
1 year ago
4.3

Post author: JJ67
JJ67
@ M/S Baltic Princess
1 year ago
4.3
Tällainen herkku tuli laivalta hankittua armon vuonna 2015. Nyt en enää malttanut olla nauttimatta... Samea ja kauniin ruskehtava väri. Hento vaahto. Makuvivahteita löytyy useammalle nystyrälle. Voin sanoa rehellisesti, että kyllä kannatti odottaa. Selkeä ero "tuoreena" nautittuun verrattuna. Näitä vuosikertatuotteita kannattaa hankkia ja säilöä. On kuin laittaisi rahaa pankkiin...tai no vielä paljon tuottavampaa.

Post author: Jani S
Jani S
2 years ago
3.7

Post author: Sipu
Sipu
2 years ago
3.5

Post author: Vamonos Pest
Vamonos Pest
3 years ago
3.6

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Alko Prisma Joensuu
3 years ago
Vintage Ale (2015), England
4.0
Juhlava hetki putkirempan keskeltä! 1000 olut Pintissä itselle täyteen ja voi lopulta alkaa kutsumaan itseään isoksi pojaksi (mieheksi sitten varmaan 2000 jälkeen). Tämä olut on pisimpään ikinä kypsyttämäni olut ja ostettu siis loppuvuodesta 2015. Vuoden 2014 version join valmistuessani DIksi (2018), joten tämä sopinee teemaan, vaikka yleensä täydet satkut on minulla tullut Pintissä ylitettyä belgeillä. ULKOASULTAAN olut on sameaa kotikaljan ruskeaa ja siihen nousee luonnonvalkea vaahto. TUOKSU on makea maltainen, kypsän kivihedelmäinen ja jotenkin oudolla tapaa konjakkinen. MAKU on todella pehmeä ja pyöreä: kypsän iän huomaa. Mallasta, kivihedelmää, toffeeta, leivontamausteita, vähän sellaista kaarnaista puuta. Jälkimaussa on huomattavissa tuota pientä tuoksussa havaittavaa konjakkia. SUUTUNTUMA melko täyteläinen ja pehmeä. Laadukas britti ale, maku on ainakin tuoreena juotuihin uudempiin Fuller'sin Vintageihin verrattuna vielä huomattavasti pehmeämpi, vaikka toki vaihtuvalla reseptilläkin voi olla vähän osuutta asiaan. Että tämmönen 1k olut.

Post author: Migsa
Migsa
3 years ago
4.1

Post author: Leif C
Leif C
3 years ago
3.5
Reilunsormenleveyden verran aikanopeastilaskevaa vaaleanpunaistavaahtoa läpinäkyvän mahonkisenvärisen oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen maltaisen siirappiselle ja maistuu pyöreän makean paahteisen maltaiselle, tykkään silleen kolme ja puolen verran. PE: END 2025.

Post author: Alo S
Alo S
4 years ago
3.3