Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DDH Ella DIPA 8.5%, Ārpus Brewing Co., Latvia
6 ratings
3.5
DDH Ella DIPA
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Paron1
Paron1
@ Sori Taproom
3 years ago
3.6
Yllättävän kesy dipaksi. Toivoisi luonnetta mukaan.

Post author: Juho L
Juho L
@ Sori Taproom
3 years ago
DDH Ella DIPA, Latvia
3.5
Tarjottimen ainoa dipa ja citran kanssa parhaat kaksi mutta kaikki neljä oli pettymyksiä. Eli ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

Post author: Aapo S
Aapo S
@ Sori Taproom
3 years ago
4.1
Kiinnostuin panimosta.

Post author: Ewiq
Ewiq
4 years ago
DDH Ella DIPA, Latvia
3.8
Tervakosken komeimman olutnörtin Suomeen matkustajatuontina tuoma latvialaisen Ārpusin ja venäläisen Zagovorin tuplakuivahumalaloitu Ella-dipa. Tumman keltainen, ehkäpä hieman punakultainen väri ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu kypsänhedelmäinen; mangoa, persikkaa sekä pomeloa. Luultavasti 30.06 pullotettu, joten 5,5 viikkoista olutta. Kypsähedelmäinen meno jatkuu myös maussa. Mangoa aikasta paljon sekä ylikypsää persikkaa. Alkoholia ei huomaa yhtään. Yllättävän laadukas. Tasapainoinen ja kevyen katkeroinen dipa. Mun ensimmäinen Ārpusin olut, mutta ei viimeinen.

Post author: Winzard
Winzard
4 years ago
DDH Ella DIPA, Latvia
3.7
Tervakosken Taiturimainen Tonttuhenkilö vieraili taannoin Latviassa, ja saapui sieltä repussaan tämä paikallisen Ärpusin ja Venäläisen Zagovorin yhdessä panema DDH DIPA. Kiitoksia hänelle tästä. Humalina tässä on käytetty Ellaa, Azaccaa, Mosaicia ja Citraa. Parasta ennen on 30/06/20, joten olisikohan tämä pullotettu vajaa 6 viikkoa sitten. Olut kaatuu lasiin kullankeltaisena ja utuisena. Kaunis vaalea reilu sormen korkea vaahto nousee oluen pinnalle, ja pysyy siinä pitkään. Tuoksupuolella tarjolla on kevyttä yrttisyyttä, kukkaisuutta ja kuivahkoa katkeroa. Myös aavistus appelsiinia, kiwiä ja ananasta on eksynyt mukaan. Maku on aavistuksen makea ja keskikypsän hedelmäinen. Appelsiinia, persikkaa ja papaijaa on tarjolla, sekä tietysti reilun humaloinnin tuomaa humalakäpyisyyttä. Jälkimaussa on pientä erikoista metallisuutta, joka hivenen latistaa kokonaisuutta. Suutuntuma on hivenen kevyt ja ohut näille volteille. Kylmänä alkoholi on piilossa, mutta lämmetessä nousee hivenen esille. En tiedä olisiko paras terä mennyt jo iän myötä. Oikein mukavaa olutta on tämänkin ikäisenä, mutta vähän tökkii tuo metallisuus ja kypsemmän puoleinen hedelmäisyys. 3,7 tähteä.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
3.9
Uusi olut Pintissä. Tämäkin eilisen juominkeja. Ei tullut kuvaa napattua. Ärpusin ja Zagovarin collab dipa. Annan vaan tähdet...tää oli niitä ihan loppuyön tapauksia ja väliin mahtui kaikenlaista muuta juotavaa. 🙂