Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Spin 8.0%, Gamma Brewing Company, Denmark
7 notes
3.7
Spin
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Immolatus
Immolatus
5 years ago
3.8

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Spin, Denmark
3.8
Tölkitetty 22/07/19 Makeaa ylikypsää, jopa liian kypsää hedelmää, pääosassa selvästi mangoa, taustalla hieman passionhedelmää ja verigreippiä. Maku on alkuun makea mutta lyö nopeasti happamaksi ja kuivaksi. Jälkimaussa hedelmäisyys väistyy ja pientä dänkkiä ja yrttisyyttä tulee tilalle. Runko on ennemmin keskitäyteläinen, ja tuo hapan kuivuus antaa vaikutelman että suutuntuma jäisi ikään kuin kesken.

Post author: Amppu
Amppu
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Spin, Denmark
4.0
Pehmeää ja hedelmäistä, ei kuitenkaan mitenkään kovin makea, enemmän greippistä. Lopun greippisyys ja katkerot jää melko pitkäksi aikaa kuivattamaan suuta. Aivan hyvä ja hyvän tehty dipa.

Post author: Matias A
Matias A
5 years ago
4.8
A truly wonderful DIPA, smooth with a fresh and fruity aftertaste

Post author: VP
VP
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Spin, Denmark
4.4

Post author: Mika M
Mika M
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Spin, Denmark
4.5
Uusi olut Pintissä. Todella sameaa hedelmänektariinia, tölkitetty kuukausi sitten, eli kohtuu tuoretta vielä. Loistavan kermainen ja pehmeän hedelmäinen koostumus, hedelmäpirtelöä 😋 Mangoa, persikkaa, ananasta, appelsiinia, kiiwiä ja mandariinia. Täyteläistä, tukeva runkoista sosetta, nam! Loistava olut, jossa alkoholista ei tietoakaan. Järjettömän helppoa juotavaa, menisi helposti koko lasi parilla huikalla. Iso suositus tälle oluelle!