Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Wishful Drinking 6.0%, Mikkeller Brewing NYC, United States
5 arviota
3.5
Wishful Drinking
6.0% New England IPA / Hazy IPA
Hoppy American IPA with notes of overripe berries and earthy undertones.

Arviot

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.9
Hyvä olut, löytyy vähän makeutta, vähän hapokkuutta, prosentit ei maistu, makuun ei välttämättä nopeasti kyllästy, suosittelen lämpimästi.

Post author: Otso K
Otso K
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Wishful Drinking, United States
3.8
Saunan jälkeen kylmäsavulohirullien kylkeen nautittu. Samea keltainen, hieman kevyempi NEIPA Mikkelleriltä. Saippuainen valkoinen vaahto nousee sormen paksuuteen. 18.11.19 tölkitetty. Tuoksu on tasokas. Herkullista hedelmäistä mehukkuutta. Mangoa, ananasta, greippiä ja verkkomelonia. Kevyttä yrttisyyttä. Kutsuva ja miellyttävä. Maku on tasapainoinen yhdistelmä mehukasta trooppishedelmäisyyttä ja yrttistä humalien aromimaailmaa. Samat hedelmät kuin tuoksussa. Raikasta ja puhdasta, vaikkei tosi tuoretta olekaan. Suutuntuma on semi pehmeä, korkeintaan keskitäyteläinen ja raikas. Kevyet katkerot. Voimaa uupuu! Jälkimaku on hieman kuiva ja lyhyt. Lisää jerkkua, niin puhuttaisiin huippuoluesta. Näinkin tasokas ja miellyttävä janonsammuttaja.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
4.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Wishful Drinking, United States
3.5
Peli-illan alkuun taas olutta. Mikkellerin NEIPAa lasiin. ULKOASULTAAN olut on samea lähes ananasmehun keltainen ja siihen muodostui valkoinen kuohkea vaahto. TUOKSU on ihanan hedelmäinen. Ananasta, mangoa, passion hedelmää, mandariinia. MAKU jatkuu hedelmäisenä, kuitenkin miedompana, kuin mitä tuoksu lupaa. Tuoksusta tutut hedelmät ovat maussakin. Jotenkin maku vain jää liian pliisuksi. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja melko pehmeä. Maku on liian mieto! Jos volumenappia olisi painettu lisää, niin varsin olisi nelosen olut, mutta kun... Hyvät maut, mutta liian vähän.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.8
Mukavan pirteä appelsiininen,Hyvän makuinen Neipa viritys Mikkelleriltä.Parempaa keskitasoa ilman suurempia yllätyksiä... 😎👊🏻