Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bitter than your mama 8.4%, ODU Brewery, Latvia
5 ratings
3.4
Bitter than your mama
8.4% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Toni Trash
Toni Trash
3 years ago
Bitter than your mama, Latvia
2.8
C'est comment ? Et bien comme une Double IPA bien alcoolisée, très résineuse, peu fruitée, plutôt ambrée. Ce sont les degrés qui prédominent. Après une Débauche, c'est très moyen. On en est bien loin. Bon, ce n'est pas mauvais mais on en a goûté des biens mieux. Bilan convenable. Le dessin de l'étiquette me fait penser à l'affiche du film Lolita de S. Kubrick, en moins réussi.

Post author: Seeker_
Seeker_
3 years ago
4.0

Post author: Val54
Val54
3 years ago
4.0

Post author: Roby1965
Roby1965
4 years ago
3.5
Une couleur ambrée foncée, peu de nez, en bouche c'est très puissant, l'alcool est un peu trop marqué à mon goût, sinon on a des belles notes maltées, un côté fruité, puis le houbonnage bien maîtrisé s'impose et nous apporte une belle longueur en bouche.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Bitter than your mama, Latvia
3.7
Uusi olut ja uusi panimo pintissä. Tämä on olutkauppiaan mukaan heidän toinen julkaistu olut ja tyyliltään ”old school east coast dipa”. Pullotettu 29.6. eli tasan 4 viikkoa ikää. Kun kaadoin, ensin pelästyin. Näyttä aivan kuravedeltä! Älä ole hapettunut, ajattelin. Katsoin UT ja kaikilla muillakin aikalailla sama väri...huh! Tuoksu on makeahkon kauraisan maltainen, sitrushedelmäinen, kevyen pihkainen ja appelsiininkuorinen. Aika perustuoksu, mutta mukava - kiva tuoksutella tällaista välillä kaikkien neipojen välissä. Suutuntuma on yllättävän flätti, joka enemmän siemaillessa muodostuukin tämän oluen isoimmaksi miinukseksi. Maku on ihan mallikkaan hyvä ja kauppiaan sanoin tämä on katkeraa old school kamaa. Pihkaisa, greippinen, appelsiininkuorinen ja karamellimaltaisa tymäkkä dipa. Alkoholia ei juuri huomaa. Ihan mallikas esitys kaikenkaikkiaan ja antaa odottaa jotakin muutakin hyvää tältä uunituoreelta latvialaispanimolta.