Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
You NE IPAs Like ME 8.3%, Barrier Brewing Company, United States
5 ratings
3.4
You NE IPAs Like ME
8.3% New England IPA / Hazy IPA
India Pale Ale brewed with Raspberries, Mango & Coconut and double dry hopped with El Dorado, Idaho 7, Wai-iti & Amarillo. Aromas of bright raspberry with subtle tartness, smooth tropical mango flavors and a nuance of coconut.

Reviews

Post author: muikku3
muikku3
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
You NE IPAs Like ME, United States
4.0
Torstainen päivä olut Pienessä🍺.Barrier & J.W.B collab NeDipa.😋 Tuoksussa huomaa ensiksi vadelmaa hennolla kukkapedillä.Myöskin mangoa,persikkaa ja ihan kuin ois vähän vaniljan hönkäsyäkin. Maku on aikas limpparimainen.kevyellä hapotuksella ja normaalihkolla katkerolla mennään.Kepeän kirpeähköä valdelmaa täällä makupuolellakin on esillä veriappelsiinin ja mangoisuuden tykönä.Laktoosi varmaankin tasapainoittaa tätä melko mukavasti.Kookosta ja % tästä en pahemmin kyllä löydä.😎(Hyvä näin😅) Mukava vähän erillainen (Ne)Dipa🍺 tykkäsin.😎👊🏻

Post author: Eetu
Eetu
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
You NE IPAs Like ME, United States
3.5
Pieni afterwork ja vadelman, mangon, kookoksen ja laktoosin kombo herätti kylmäkaapista huomioni. Tuoksussa humalaisuutta, greippisyyttä, ja vadelmaa. Maussa pyörähdetään humalaisen laktoosisuuden kautta vadelmapuskan läpi kysellen ohikulkijoilta, että onko sitä mangoa näkynyt. Kookostakin esiintyy vain hitusen, joka on varmaankin taas tässä tapauksessa ihan hyvä asia. Sopiva katkero kutittelee loppuun. Ei nyt ehkä ole ihan sitä mitä lupaa, mutta ihan miellyttävä tuotos silti. Hieman erilaisempaa Neipaa. 🙂👌🍺

Post author: Miitre
Miitre
@ Beerdome
5 years ago
You NE IPAs Like ME, United States
3.9
Iltajuomaksi hieman erilaisempaa dipaa. Barrierin ja J. Wakefieldin collab, jossa vadelmaa, mangoa, kookosta sekä laktoosia. Hurjan kuuloinen kombo, mutta teki mieli testata silti. Oranssinpunertava dipa. Tuoksu on vadelmainen ja kevyesti vaniljainen. Hedelmistä mango ei isommin tuoksu, mutta passion tuoksuu. Miellyttävä kirpeän vadelmainen tuoksu. Suutuntuma on melko pehmeä. Maku on mielenkiintoinen. Sour ipan ja hedelmäisen neipan välimaastoa. Vadelma tuo kirpsakkuutta muuten hedelmäiseen dipaan. Tosi helppo maultaan ja uppoaisi varmasti monensorttiselle oluenjuojalle. Myöskin alkoholi hyvin piilotettu. Katkeroita vain vähän. Kookosta en löydä ja mangokin hukkuu aikalailla vadelmaisuuden alle. Laktoosisuus ei myöskään ole vahvaa, joka varmasti parantaa juuri tätä juotavuutta. Helppo ja miellyttävä - joskin hieman erikoinen dipa.

Post author: Grey
Grey
@ Beyond Beer
5 years ago
You NE IPAs Like ME, United States
4.0
OLUT: You NE IPAs Like ME PANIMO: Barrier Brewing x J. Wakefield Brewing OLUTTYYPPI: NEIPA MAA: Yhdysvallat / Yhdysvallat VAHVUUS: 8,3% VÄRI (EBC): Rusinan oranssi (41.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Makeaa kukkaisuutta, kookosmaitoa. VAAHTO: Tiivis, kahden sormen mittainen, pienikuplainen ja raskaadti kermainen. GREY'S VIEW Ensipuraisu on aikamoinen makupommi! Paljon kaikkea. Vadelma tallustelee ensimmäisenä eteen. Kukkainen, kevyen multainen, ruohoinen ja hieman puolukkaan kääntyvä. Suutuntu on kuohkea, keskinkertaisella rungolla, hiilihappoja on runsaahkosti, mutta katkeroita ei niinkään. Jälkimaussa kookoskuorta, vaniljalehtisyyttä, kirsikankukkaa ja keksisyyttä. MUUTA MAINITTAVAA: Hauska ja erilainen tämä on. Mielestäni hyvinkin voisi laittaa tyylillisesti moneen eri lokeroon, kun makukirjo on aika laaja.

Post author: Mr X
Mr X
5 years ago
You NE IPAs Like ME, United States
3.4
Grabbed a Crowler. This seemed to taste a little better at the store. Has a candied peaches and apricot taste. Has a little passion fruit. Fruity overall with just a hint of bitterness. Decent beer but could use a little more bitterness and some umph is the only way to put it.