Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
CY18 Sabro Chinook 6.5%, Cloudwater Brew Co., England
11 arviota
3.7
CY18 Sabro Chinook
6.5% New England IPA / Hazy IPA

Arviot

Post author: Temppa
Temppa
@ Crafters
5 years ago
4.2
👌

Post author: Guss
Guss
@ Bieronomy
5 years ago
5.0
Super biere ma preferé de la serie cy18, un nez pêche, mangue. En bouche c edt frais note imposante de coco. Super bon J la recommande.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Olut ja Viinitupa lyhty
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
3.7
Onpa jännä. En tiedä onko tuo sabro mutta jännä. Ei huonokaan. Vaikea kuvata paremmin lyhyesti.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
3.7
Ensikosketus Sabroon (kait?). Kukkainen ipa hyvällä rungolla. Sekä tuoksussa että maussa jännä minttuisa karkkisuus ja pieni saippuaisuus. Jotenkin kuitenkin hyvää vaikkakin outoa ipamakunystyröille. Vähän sellaista yrttistä, saisonmaista otetta taustalla. Uusia makuja ipalle. Ehkei Sabro suoraan suosikkien joukkoon mene, mutta miksipä ei voisi koittaa jotakin toistakin. Varsin juotava ja kelpo tapaus.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
3.5
Kuudes Cloudwaterin CY18-sarjan olut, jossa humalina Sabro ja Chinook. En ole tainnut Sabroa vielä koskaan maistellakkaan. Tölkitetty 11/07/19, joten tänään ikää pari päivää päälle 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko kirkkaan keltaisena ja utuisen sameana. Reilu sormen korkea vaalea kermainen vaahto nousee pinnalle. Tuoksu on kyllä todella funky. Selvästi minttua, sokeriruokoa, vihreää yrttisyyttä ja toki reilusti appelsiinia. Tulee vähän mojito mieleen. Maku jatkaa tuoksun kanssa samalla linjalla. Erikoinen, mutta ei välttämättä pahalla tavalla. Minttua, appelsiinia, kookosta ja kuivaa humalakäpyä. Suutuntuma on mukavan paksu. Jotenkin tuo minttu ja kookos vähän jyrää kaiken alleen. Juotavaa toki, mutta oli tässä sarjassa parempiakin.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
4.1
Mielenkiinnolla tätä olutta juomaan! Paljon olen lukenut Sabro-humalasta, mutta vielä ei ole tullut maistettua. Tuoksusta pelmahtaa heti ensimmäisenä voimakkaan kookosmainen tuoksu. Tämä kuitenkin hälvenee suht nopeasti lasiin kaatamisen jälkeen.. onneksi 😁 Jirkan mukaan tässä on selvästi esillä minttua ja limeä mojito tyyliin ja tämän allekirjoitan. Lisäksi ruokosokeria, mikä tuo selvästi mieleen mojiton. No tämäkin tuoksu hälvenee mitä pidempään olut on lasissa. Jäljelle jää kitkerää kukkaisuutta/yrttiä, ananasta ja hieman saippuaa. Maussa alkuun makeahkoa hedelmäisyyttä kuten ananasta, aprikoosia ja litsiä. Tämän jälkeen kitkerämpää yrtisyyttä ja ruohoa, jota seuraa sweetie-greippimäinen jälkimaku. Hieman myös kookosta aistittavissa mausta. Alun kookosmainen voimakkuus vähän järkytti, mutta tämähän kääntyi oikein mainioksi!

Post author: Jirka
Jirka
@ Beerdome
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
4.3
Ensimmäinen kerta kun pääsen maistamaan Sabroa näin selkeästi. Aromit on kuin Mohitosta, selkeää minttua ja limeä. Taustalla pientä havuisuutta ja makeaa hedelmäisyyttä, myös kevyesti verigreippiä jälkimaussa. Tässäkin mukava makeus alkuun, mutta loppuun tulee pientä katkeroa ja kevyt happamuus, joka saa kuivattavan fiiliksen, joka saa ottamaan uuden huikan huikan perään. Pintiläiset ei nähtävästi niin innoissaan ole tästä sarjasta ollut. Omaan suuhun runko on näissä loistava, ei maailman täyteläisintä tavaraa, mutta riittävän täyteläinen, todella juotava ja mielestäni täysin kelpo runko 6.5% Ipalle. Tähän mennessä tämä ollut paras tästä sarjasta.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
3.8
2pv vaille 5vk tölkityksestä. Parin sormen vaalea kuohkea vaahto. Oranssihtavan tummemman keltainen samea ipa. Tuoksussa kirpeähkön happamaa sitruunaa ja sitruunankuorta, kevyttä saippuaisuutta, makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, mandariinia, persikkaa/aprikoosia, ananasta, cantaloupemelonia), kepeää ruohoista kukkapeltoa ja kepeää viljaista ohramallasta. Maussa reilummin happamahkoa sitruunaa ja kuivattavaa greipin hedelmälihaa greipinkuorella, ruohoista yrttisyyttä ja kepeää kukkaisuutta, kepeähkön makean mehuisaa trooppista hedelmää (appelsiinia, persikkaa/aprikoosia, cantaloupemelonia ja kevyemmin ananasta) ja vaaleaa ohramallasta. Katkeroa reilumman kepeästi. Jälkimaku on pehmeähkö, happamaa sitrusta kuivalla ruohoisuudella ja kepeällä kuivatulla kukkaisuudella sekä kevyellä appelsiinisuudella. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskinkertaisella pehmeän mehuisalla rungolla. --------- Aluksi olin sitä mieltä, että vähän lattea tapaus, mutta lämmetessä kuivahumalointi heräsi henkiin tuoden tähän kaivattua asennetta. Ihan mielenkiintoinen tapaus tämä sabro, jota en ole ehkä aiemmin päässyt maistamaan oluessa. Kokonaisuuden makumaailma on jollain tapaa uudehko minulle. Tästä jää kokonaisuudessaan siltikin lopulta hieman lattea fiilis ja tämä toimisi vähän paremmin, jos runko olisi tuhdimpi.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
3.9
Cloudwaterin hypen aikaan saanut CY18-humalasarjan kolmas olut. Näitä on 6 erilaista ja tämä kahden humalan ipa ainakin erikoinen. Yakima Sabro taitaa olla mulle täysin uusi humala ja on saanut pientä hypeä aikaiseksi. Tämäkin on todella tummankeltainen väriltään ja vaahto oli aika perus, höttöinen ja suht nopeasti laskeva. Tuoksu on todella mielenkiintoinen. Voikukka tulee ensimmäisenä mieleen. Parfyyminen. Toki myös hedelmäisyyttä, joka on puolikypsää ja monipuolista. Katkerot maltilliset. Maku on aikasta ihanan erilainen kuin olen tottunut. (Voi)kukkaisuus on todellakin isosti läsnä ja sopiva happamuus sekä katkerot. Hedelmäisyys on niin ikään puolikypsää ja tuoremehumaista. Aika jännä ja todellakin erilainen tapaus. Aikasta kiva ipa lopulta. Katkerot ovat maltilliset eikä kitkeryyttä ole liiaksi. Alko on piilossa. Kukkainen ipa. Erilainen. 11.07. tölkitetty.

Post author: Daniel C
Daniel C
5 years ago
CY18 Sabro Chinook, England
4.5