Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
25th Anniversary Big Yeti 13.5%, Great Divide Brewing, United States
8 notes
3.8
25th Anniversary Big Yeti
13.5% Imperial Stout
To commemorate 25 years of brewing excellence, we created Big Yeti, a 13.5% ABV version of our beloved imperial stout.
IBU : 75

Avis

Post author: muikku3
muikku3
5 years ago
25th Anniversary Big Yeti, United States
4.4
Ystävälle Kylään ja tämmöistä sai eteensä ovesta sisään astuessaan😛 Kelpaa🤘. Tuoksu on pähkinäisen tummansuklainen vivahteella jotain vaaleampaa (tomusokeria) ehkäpä.Myöskin paahteista kahvia ja maltaisuutta astelee nenään päin. Kyllä tämä makupuoli kohtaa melko kivasti tuoksun huomiota.Tosi hyvin tulee tässä paksun tuntuisessa ja sopivan lämmittävässä(13,5%) esiin isosti pehmeää,mutta voimakasta kahvia ja tummaa suklaata.Tuntuu että tässä olisi enemmän jotenkin makeuttakin kuin perus Yetissä🤔,mikä sopii paremmin itselle.Paahteinen suklaisuus ja pehmentävä maltaisempi puoli on omaan suuhun aikas kivassa ja nautittavassa asennossa😛. On kyllä balanssissa kaikki maut,ihanasti suussa pitkään tansahtelevasti.🍺👊🏻(parhaita ei Ba Imp stoutteja mitä saanut maistaa) Kiitos EETU tästä 🍻.

Post author: Eetu
Eetu
@ Beerdome
5 years ago
25th Anniversary Big Yeti, United States
4.0
Yetin 25-vuotis juhlapyöräytys. Pidän "normi" Yetistä erittäin paljon, joten innolla isketään tätä maisteltavaksi. 😎 Ensimmäisenä tuotetta tuoksuttaessa nenälle jylähtää miellyttävän vahva kahvisuus. Suklaata, kaakaota ja paahteisuutta. Makumaailmassa erittäin mahtava kahvin maku ja maukas paahteisuus viihtyy suussa erittäin pitkään. Pientä suklaisuutta lukuunottamatta allekirjoittanut ei tästä hirveästi muuta saa irti, mutta maistuu tämä silti pirun hyvältä. 13,5% lämmittää tuotteessa juuri sopivasti ja näin muistuttaa läsnäolollaan. Kahvisen maukas ja erittäin paahteinen, miehekäs Yeti.

Post author: Juho L
Juho L
5 years ago
25th Anniversary Big Yeti, United States
4.1
Todella hyvä yeti. Maistuu normaali yetille.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beerdome
5 years ago
25th Anniversary Big Yeti, United States
4.2
Eiliseltä. Todella maukas Yeti. En osaa itse sanoa suurta eroa normaaliin. Voimakkaan paahteinen tuhti imp.

Post author: Grey
Grey
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
25th Anniversary Big Yeti, United States
4.1
OLUT: 25th Anniversary Big Yeti PANIMO: Great Divide Brewing Co. OLUTTYYPPI: Imperial Stout MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 13,5% VÄRI (EBC): Kahvinmusta (90.0) KATKEROT (EBU/IBU): 75.0 TUOKSU: Mieto. Maitoa, maitosuklaata ja kahvia. VAAHTO: Kauniisti rakentuva, nousten yhden sormen mittaan. Vetäytyy nopeasti. GREY'S VIEW Ensipuraisu on täyteläisen kuohkea ja rustiikkinen. Mauissa melko tuttua Yetiä. Paahtomallasta, paahdettua kahvipapua, kuivaa ja tummaa suklaajauhetta. Suutunnultaan runsaan täyttävä; hiilihapotus on pientä ja elävää, mallas polkee tahtia hyvinkin tenhovoimaisesti, kun samalla muut maut luovat kuivasuklaantuntua suuhun. Mielekästä, melko nopeaa ja ikäväkyllä myös jo nähtyä. Jälkituntu on hitaan pitkä ja nautinnollinen. MUUTA MAINITTAVAA: Great Divide Brewing Co. 25-juhlavuoden Yeti. Itse olisin toivonut tähän erään hieman erikoisempaa kokeilua, mutta aikalailla perus Yetin jalanjälkiä tässä seurataan, josta myös arviotähtiin pientä alennusta.

Post author: Wosing
Wosing
5 years ago
25th Anniversary Big Yeti, United States
4.7
Une stout classique. Mais un classique de grande qualité ! La canette est bien stylé aussi