Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pannepot Grand Reserva 10.0%, De Struise Brouwers, Belgium
56 notes
4.0
Pannepot Grand Reserva
10.0% Belgian Strong Ale
Beerstyle Belgian Strong Ale (Oak Aged) Colour Dark Brown Alcohol Volume 10.0% Flavour Very complex beer. Rich aroma of grains, roasted malts, currant loaf & chocolate. Taste Bottle volume 33cl

Avis

Post author: Arnald D
Arnald D
10 months ago
Pannepot Grand Reserva, Belgium
3.0

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ De Bierliefhebber
1 year ago
Pannepot Grand Reserva, Belgium
4.3
Kirpeähkö, maltainen, konjakki maistuu, mutta ei liian hallitsevasti. Tynnyrikypsennys tuo makuun täyteläisyyttä ja makuvivahteita. Älyttömän hyvä 2018 Gran Reserva Ale.

Post author: Junde
Junde
1 year ago
3.9

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
1 year ago
Pannepot Grand Reserva, Belgium
3.9
Hienostunut, hapahko tynnyrikypsytetty quad. Menee mukavasti tässä joululahjoja pakkaillessa. Tuoksu on melko kuiva ja hieman maitohappoinen. Paahdettua mallasta. Maku on maltainen ja kirpeä, hieman alkoholinen. Jälkimaussa maistuu päällimäisenä alkoholi, mutta myös karvas mallas ja hieman myös humalointi. Odotin tältä ehkä hieman enemmän, mutta ei tämä missään tapauksessa huono ole.

Post author: Douta
Douta
1 year ago
Pannepot Grand Reserva, Belgium
3.9

Post author: Matth_Deb
Matth_Deb
2 years ago
5.0

Post author: Tortooni
Tortooni
2 years ago
3.0
Odotukset tais olla turhan korkeella. Tai promillet. Hieman imelä ja tylsän makuinen. Pientä salmiakkista häivähdystä ja kypsää hedelmää. Odotuksiin nähden tasapaksu töötti.

Post author: Gunkko
Gunkko
2 years ago
Pannepot Grand Reserva, Belgium
3.7
Ja sitten repes. 3 viikkoa lomaa niin vähän "parempaa" lasiin. Tummaa ja lähes vaahdotonta. Bourbon dunkkaa vahvasti. Juoksevuuden voi jo aistia katselemalla kuplan liikettä. Paksua on. Calvados tunkee kurkkuun ja bourbon nivoutuen yhteen jättäen jälkeensä lämpöä ja hitusen kahvin poroja. Ei mikään multi-layer herkku. Hiukan vetinen jopa mutta silti varsin nautittava. Piskuinen pettymys. En tiedä antaako kypsyttely lisää arvoa kun tuntuu että kaikki kulmat ovat jo pyöristyneet. Ehkä jopa liikaakin!?!?! Nautitaan silti kesästä! Pysykää pinnalla ja poissa vedestä!

Post author: TontonPYC
TontonPYC
2 years ago
3.7

Post author: Ledure
Ledure
2 years ago
4.0