Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fulltime 7.7%, Funky Fluid, Poland
12 notes
3.4
Fulltime
7.7% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Andrew  Z
Andrew Z
16 days ago
3.0

Post author: Aurélien
Aurélien
@ V and B Rennes - Route De Lorient
1 year ago
4.0

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 years ago
Fulltime, Poland
3.4
Pulloa avatessa tulee hyvin appelsiininen tuoksu, itse lasissa tuoksu hieman katoaa. Väriltään olut on samean keltainen, vaahtoa melko niukasti. Katkeroisuus ja greippimäisyys ovat maut jotka vahviten erottuvat. Ananas, persikka ja karamelli tulevat esiin oluen hieman lämmetessä. Jälkimaussa esiin tuleva holi harmillisesti laskee hieman pisteitä. Kyllä mie vaan niin funky fluidista diggaan, hik.

Post author: Elma S
Elma S
2 years ago
2.6

Post author: Teemu V
Teemu V
2 years ago
3.1

Post author: Tero M
Tero M
@ Piwne Mosty
2 years ago
Fulltime, Poland
3.8
Vaahtoa ei likimain lainkaan. Maussa appelsiinia,ananasta ja mangoa... Vähän meinaa ylikypseen hedelmän makuiseksi mennä,ei siis varsinaisen raikas neipa. Ehkä paras terä kerennyt mennä jo.

Post author: Esa J
Esa J
@ Piwne Mosty
2 years ago
Fulltime, Poland
3.4
0,5l pullo Spiegelaun IPA-lasista. Vaalean oranssi olut, hazy. Valkea vaahto. Humalainen ja hedelmäinen tuoksu. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on valitettavan kevyt. Hitusen jauhoinen kuitenkin. Kuivaa heinää, tunkkaista greippiä ja katkeraa sitruunaa. Vähän makeaa ananasta ja appelsiinia. Ruohoa ja karamellia. Kuivakka ruohoinen loppumaku. Hyvin keskiverto. Ei varsinaisesti mitään vikaa, muttei juuri juhlittavaakaan.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
3 years ago
4.5
Samea appelsiinimehu. Lähes olematon vaahto. Muutama hiutuva pinnalla. Tuoksu hyvin haastava. Märän olkinen, hieman lantainen (?), tunkkainen. Kuitenkin hedelmät tulevat läpi vahvoina, mutta ylikypsinä. Purkki hedelmää, kuten sokeriliemeen säilöttyä persikkaa. Kuitenkin tuo maaseudun haju... Maku puhdas, kirkas ja hedelmäinen. Vahva mango, nektariini ja papaija. Todella paksu mehumainen ja smoothinen olemus. Raikas appelsiini keskivaiheilla vallitseva. Hedelmälihaisa olemus vaikkei sitä ole. Greippi ui vähäisenä mutta havaittavaa korostamaan maun häntää. Tämä on, no, maultaan täydellinen! Alko täysin piilossa. Erinomainen makujen tasapaino. Maukkautta on ja riittää! Vähän miinuksia tuoksun ikävyydestä.

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
3 years ago
Fulltime, Poland
3.4
Aika kivan helppo juotava. Omaan makuun kaikki kivasti balanssissa,ehkä hieman liian "tavallinen"

Post author: Pete
Pete
3 years ago
4.0