Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Jewel Net Of Indra 8.0%, Gamma Brewing Company, Denmark
15 ratings
3.8
Jewel Net Of Indra
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Petri P
Petri P
4 years ago
4.2

Post author: Jonny B
Jonny B
4 years ago
3.9

Post author: Riku S
Riku S
4 years ago
4.0

Post author: Ben A
Ben A
4 years ago
3.8

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Jewel Net Of Indra, Denmark
3.9
Illan ensimmäisenä oluena Gamman tupla IPAa. Tolkitetty 1.6. eli vajaa kolme viikkoista. ULKOASULTAAN olut on sameaa appelsiinimehunkeltaista ja siihen nousee nätti valkoinen vaahto. TUOKSU on on greippinen, ananaksinen sekä kuivan ja karvaan yrttinen tai kukkainen. MAKU jatkuu pehmeän hedelmäisenä ja mehukkaana. Ananasta, greippiä kuorineen ja kivihedelmiä. Jälkimaussa maanläheistä yrttisyyttä. Jotenkin katkeroa jää kaipaamaan. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pehmeä. Todella mehukas, mutta jotenki jää tuntumaan, että jotain puuttuu... Näin vahvaksi olisi voinut olla minun makuun vaikka lisää katkeroita. Nyt jotenkin turhan pehmeä ja mielistelevä. Laadukas toki.

Post author: Joakim P
Joakim P
4 years ago
4.3

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Jewel Net Of Indra, Denmark
4.2
Gamma 2.7.19. tölkitettyä Dipaa.Ihan appelsiini mehun näköistä tavaraa lasissa.🍺 Appelsiiniä,greippiä ja sitrusta ainaskin puskeepi tuoksupuolelta. Onpas hyvän makuista mehuaa🤩.Papayaa,appelsiiniä,mangoa,sitrusta,greippiä ja jotain sokerista(sokerijuurikasta).Humalointikin on vielä varsin pehmeää ja täsmällistä.Katkeroa on aavistus vähemmän tässä ihanassa humalamehussa. Paras maistettu Gamma tähän mennessä.Vähän dänkkisyyttäkin jopa havaittavissa.🍺👊🏻

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Jewel Net Of Indra, Denmark
4.3
Eka Gamman tuote itselle. Tuoretta tavaraa, 2.7 tölkitetty. Sameaa tavaraa kaatuu lasiin. Tuoksussa kuivaa humalaa, ananasta, mangoa, greippiä. Maun puolelta hyökkää vahvan greipin saattelemana mangoa, papayaa, ananasta. Raikasta ja makeaa hedelmää. Sopivat katkerot, sopivan kuiva. Lopussa ihan kuin hiukan hop burnia tuntuis kurkussa. Alkoholi ei maistu, pienen lämmön tuntee lopuksi. Mukavan trooppishedelmäinen ja raikas mehu kivalla katkerolla höystettynä.

Post author: Cyril
Cyril
@ Hoppy corner
5 years ago
Jewel Net Of Indra, Denmark
2.5
Robe: blonde non filtre qui tire vers le orange Nez: une biere qui sens le houblon a plein nez, avec des note plus sucré. Bouche: une biere qui etonne par son cote sucré et ensuite vient l'amertume. Je la trouve legerement boise aussi. Fin: on sent la presence du houblon en fin de bouche, le cote sucre la rend legerement "pateuse". Pas mon style.

Post author: 0xyd
0xyd
5 years ago
4.0