Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Aromas And Flavours 6.5%, Cloudwater Brew Co., England
14 arviota
3.7
Aromas And Flavours
6.5% New England IPA / Hazy IPA

Arviot

Post author: Johanne R
Johanne R
5 years ago
3.9

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
5 years ago
Aromas And Flavours, England
3.8
New England IPA:a Cloudwaterilta, jossa ilmeisesti samoja humaloita kuin CY18 sarjassa. Tässä niistä on käytetty Citraa, Centennialia ja Chinookia. Tölkitetty 02/07/19, joten ikää tänään pari päivää yli 7 viikkoa. Tuoksu on mukavan raikkaan appelsiininen, kiwinen ja persikkainen. Mukana on myös hivenen makeaa yrttisyyttä ja hunajamelonia. Miellyttävä. Maku on kuivahkon ja makean yrttinen. Reilun appelsiininen, persikkainen, kiwinen ja hunajameloninen. Jälkimaussa kuivaa katkeroa ja humalakäpyisyyttä. Kuivahumaloinnin aistii, mutta se istuu hyvin muiden makujen joukkoon. Happoja on vähän, ja suutuntuma on alkoon nähden melko paksu. Ihan kiva IPA, jossa vähän kypsemmän puoleiset aromit.

Post author: NaeZae
NaeZae
5 years ago
Aromas And Flavours, England
4.0

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beerdome
5 years ago
Aromas And Flavours, England
3.9
Ompa maukas. Hedelmäinen, kitkeryyttä, katkeroa. Bold and Juicy, mainoslause kertoo kaiken. Melkein viime viikonlopun laivavalikoiman jälkeen tälle olisi voinut laittaa 5* jo jääkaapissa ollessa. No. On mukava juoda hyvää olutta.

Post author: Jirka
Jirka
@ Beerdome
5 years ago
Aromas And Flavours, England
4.0
Appelsiinia, mandariinia, mangoa, greippiä ja pientä miellyttävää yrttisyyttä. Pientä kitkeryyttä ja hop burnia, mutta ei häiritse liiaksi. Ei niin täyteläinen runko, mutta mukavan juotava ja raikas kokonaisuus.

Post author: Derity
Derity
5 years ago
3.6

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Aromas And Flavours, England
3.9
Vielä on kesää jäljellä. Ja tässä oluessa pitäisi olla aromeja ja makuja. Mikäs tässä oluesta nauttiessa, kun on ulkona vielä lämmin. Tölkitetty 02/07, eli hieman yli viisi viikkoa sitten. Erittäin kauniin samea keltainen väri ja korkea kestävä vaahto. Tuoksussa kuivahumalaa, kirpeää sitrusta, makeahkoa pomeloa ja mandariinia. Pehmeä. Maussa kuivahumalaa, kypsää greippiä ja appelsiinia. Aika sitrusvoittoinen maku. Kuivahumalointi on hieman päällekäyvää, mutta onneksi ei liikaa. Ihan kiva.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
5 years ago
Aromas And Flavours, England
3.9
Tasan 5 viikkoa tölkityksestä. Parin sormen kuohkea valkea vaahto. Samean mehuisan keltainen DDH IPA. Tuoksussa happamaa ja kuivakkaa kepeän sitruunaista tuoretta greippisyyttä, kepeää ruohoisuutta, makean mehuista trooppista hedelmää (ananasta, mandariinia/appelsiinia, kepeää mangoisuutta) ja kevyttä vaaleaa maltaisuutta. Maussa reilummin happaman kuivattavaa tuorepuristettua greippimehua kevyellä sitruslisällä, humalaista ruohoisuutta ja kevyttä yrttisyyttä, makeampaa mandariinisuutta ja kepeää ananaksisuutta sekä kepeän pehmeää vaaleaa maltaisuutta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaku on happamaa kuorellista greippisyyttä mandariinilla. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. --------------------- Mukavan raikas, sopivan helppo juotava ja kivan tuorepuristetun greippinen IPA. Sopiva kesäkeliin, DDH sulautunut hyvin tähän.

Post author: Jamie K
Jamie K
@ Brew Cavern
5 years ago
Aromas And Flavours, England
4.2
Oooh fruity Smooth sweet first tastes mellow into a satisfying bitterness lingering on my tongue

Post author: Johan B
Johan B
5 years ago
Aromas And Flavours, England
4.2
Orange, melon, mango, grapefruit, pine, resin. Really juicy but sharp. Another great beer from Cloudwater!