Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ripple Effect 6.8%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
12 ratings
3.3
Ripple Effect
6.8% India Pale Ale

Reviews

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Ripple Effect, United States
2.5
Jotenkin karvaan havuinen ja greippinen. Ei iske yhtään.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
2.4
Eilisen juominkeja. Tämä oli kehno esitys. Ihmeellinen ja outo katkerointi. Taas selvästi niitä MBC:n täyteoluita. Taisi olla myös jo melko vanhaa.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Ripple Effect, United States
3.0
MBC 7/19 Pitkähkön ajomatkan jälkeen maistuu vai maistuuko tämä jo turhan iäkkääksi ehtinyt jenkki ipa. Sameahko oranssi juoma ja suuren suuri valkea höttöinen vaahto päällä. Jätti oikein pitsit. Tuoksu sitruksinen, ruohoinen, greippinen, maltainen. Ei enää niin raikas. Suutuntuma semihapokas, keskitäyteläinen. Mausta huomaa myös, että ikää on kertynyt. Kaikki hedelmäisyys on poissa ja tilalla sitrusta, greippiä, havua, kuivakkaa yrttiä ja heinää. Eipä tälle pysty enempää antaa. Pitäis päästä maistamaan riittävän tuoreena. Nyt tuli viime kuukauden paketissa jo valmiiks parin kuukauden ikäisenä. Kuivan kitkerä, mitäpä muuta.

Post author: tharju
tharju
5 years ago
3.5

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Ripple Effect, United States
3.3
MBC 07/19. Jos on jenkkipäiväys (05/06/2019) tölkin pohjassa, niin jo 11 vk 1pv tölkityksestä. Ei hyvä. Sormen paksuinen höttöinen valkea vaahto. Utuinen keltainen ipa. Tuoksussa pehmeää happamahkoa sitrusta, pehmeän kypsää makeahkoa hedelmäisyyttä (ananasta, kepeästi mangoa ja persikkaa) ja ohraista maltaisuutta. Maussa hapanta sopivasti kuivattavaa sitruksisuutta, sopivasti ruohoisuutta, havuisuutta ja ruohoisuutta sekä kevyttä herukkapuskaisuutta, makeaa mehuisaa kevyesti ylikypsää hedelmäisyyttä (ananasta, mandariinia, mangoa, hieman persikkaa) ja vaaleaa ohramaltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on pehmeä ja sitruksisen hedelmäinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskinkertaisella mehuisalla rungolla. --------- Ihan kiva perinteisempi sitrusvetoinen ja kuivakan katkeron omaava ipa. Mukavaa vaihtelua paksumpien mehujen sekaan vaikkei tämä tyylissään kyllä parasta tarjoa. Ihan mukava, suht helppo kokonaisuus. Lopulta vähän liian pliisu tapaus ja ikä näkyy.

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.5
Oikein mainio, kevyt ja hedelmäinen.

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Ripple Effect, United States
3.9
Greippiä, pihkaa, havua ja mukava maltaisuus taustalla. Katkeroita kivasti ja mukavan juotavan kuiva, mutta riittävän täyteläinen runko.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Ripple Effect, United States
3.1
MBC 07/19 Mikkellerin San Diegon panimolta jenkki-ipaa välillä. Mukavaa kun kaikki ei ole aina pelkkää mehua. Ei mitään merkintöjä iästä, joten toivotaan vain ettei ole kauhean vanhaa. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena ja melkein täysin kirkkaana. Parin sormen korkea kermainen höttövaahto nousee pinnnalle, eikä laske millään. Tuoksussa reilusti kirpeää sitruunaa, limeä, herukanlehteä ja vaaleaa yrttisyyttä. Ei oikein muuta. Maku on vaalean maltainen, tunkkaisen sitruksinen, kirpeän limeinen, herukkapuskainen ja yrttinen. Katkeroa on aavistus jälkimaussa. Kokonaisuus on todella kevyt, melko mauton ja vetinen. Ei tästä paljoa jälkipolville kää kerrottavaksi. Pistävää sitrusta, kitkeryyttä ja tunkkaisuutta. 3,1 tähteä.

Post author: Jari J
Jari J
5 years ago
Ripple Effect, United States
3.9
Thank you God-Emperor's wraith form for this one! (if you don't follow him in here yet, I'd strongly recommend!) Can. Best before:? Temperature: + 8 degrees Pale yellow beer with good clarity. Huge amount of bubbles rising towards the surface. Rocky white head seems fluffy. Exellent retention. This looks more Saison then it does to IPA: 3,25/5 Nose: refreshing grapefruit and pineapple. Papaya notes, mild kiwi. Ok, needs more punch though: 4/5 Mouthfeel is medium with -fortunately- medium level carbonation. Strong, biting bitterness attacks the mouth: 4,5/5 Taste of citrus, clean crisp maltiness, piney and resiny flavours... Aftertaste turns to lingering dry: 11,25/15 Solid American IPA. Very good example of the style but nothing special. This is Now my second beer from Mikkeller San Diego, and again I must say, the original Mikkeller's beers are just better. But by any means, this is not a bad beer but a well brewed one that is pleasant to enjoy! 15,5/20 =38,5/50

Post author: Johnny B
Johnny B
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.6
Vaaleanruskeaa/keltaista kuohkealla munanvalkuaisvaahdolla. Tuoksu on sitrushedelmäinen. Maku muistuttaa vähän Jaipuria. Reilun katkeraa ja sitrushedelmäistä. Mukavaa vaihtelua mehujen keskelle.