Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Triporteur 6.8%, BOMBrouwerij, Belgium
20 betyg
3.4
Triporteur
6.8% New England IPA / Hazy IPA

Recensioner

Post author: Wayne Johnson
Wayne Johnson
10 months ago
Triporteur, Belgium
3.0
Pullo korkatessa hyvät tuoksut iski nenään. Lasiin kaadon jälkeen laimeni. Maultaan tasainen, helppo ja vain hitusen sitruksinen. Joku pieni kukkaisfiilis vähän sotkee kokonaisuutta.

Post author: Dank
Dank
@ Absolument Bières
2 years ago
Triporteur, Belgium
4.0
Belle blonde citra NEIPA. Légère en bouche elle coule toute seule dans le gosier.

Post author: Kevin campion
Kevin campion
@ Absolument Bière
2 years ago
Triporteur, Belgium
4.0
Triporteur top! Tres florale, une couleur opaque. Due au lactose? Tres bonne !

Post author: Romain C
Romain C
@ Absolument Bières
2 years ago
4.0

Post author: Serge K
Serge K
@ Delirium Tremens Pub Moscow
2 years ago
Triporteur, Belgium
4.3
Орехи!

Post author: Lennert DC
Lennert DC
@ Onder het dak.
2 years ago
Ik heb de condoom uit mijn portefeuille gehaald. De verpakking was deels gescheurd en het weinige glijmiddel, dat er voor zorgt dat ik zou kunnen binnendringen in een niet-al-te-natte flamoes en mij tegelijk vrijwaart van vieze ziektes, had het resem klantenkaarten waar het achter school een beetje vochtig gemaakt. Het pakje condooms dat ik vorig jaar in december kocht lag al enige tijd onder de passagiersstoel van mijn Hyundai. Het jammere was dat ik de rubberen voorbehoedsmiddelen had gekocht zonder enige reden. Zonder enige vrijpartij is het vooruitzicht, zoals ik dat deed in 2003. Vroeger kocht ik condooms in de WC van sporthal Ten Rozen om ze op te vullen met water en enkele meters te verder kapot te keilen op het grindpadje naast het voetbalveld. Het voelt zo vies, praten over condooms. De terughoudendheid en het taboe bij het praten over copuleren, en al wat erbij hoort, is net zo Vlaams als asperges met ei en botersaus. Thuis werd er amper over gepraat. Ik denk dat de generatie babyboomers voornamelijk het resultaat is van een resem onbevlekte ontvangenissen, eerder van een spermacel dat een eitje vond. De meeste koppels die ik ken hebben maar kort met condooms gevreeën. Na de zoveelste 'Dance without the pants' gaven ze elkaar het vertrouwen te vertrouwen te zijn. Het is quasi wat cafébazen voelen bij regelmatig weerkerende klanten wanneer ze vragen de rekening op te schrijven. Hoppig bier, fris van smaak.

Post author: Jean-Paul D
Jean-Paul D
@ Thuis
2 years ago
Triporteur, Belgium
4.1
Blond bier, volle hoppige smaak, lange kruidige bittere afdronk

Post author: Ckrikor Ska
Ckrikor Ska
@ Senor Taco
2 years ago
Triporteur, Belgium
3.5
Très bonne bière vraiment c’est belges sont très fort

Post author: Jivaro
Jivaro
@ Absolument Bières
3 years ago
Triporteur, Belgium
4.0
On enchaîne avec une autre Triporteur, la Haze ! A l'oeil donc, une bière trouble d'une belle couleur blonde avec des reflets orangés. Ça tombe bien, au nez on a des arômes d'agrumes, de houblons et des senteurs florales, c'est très agréable ! En bouche, les saveurs d'agrumes et de houblon sont bien présentes, accompagnées de notes de fruits plus sucrées. L'ensemble est bien équilibré et se termine par une douce amertume qui dure assez longtemps dans le palais. Belle NEIPA ou Hazy IPA, très à mon goût en tous cas !

Post author: Adrien
Adrien
3 years ago
Triporteur, Belgium
4.2
Nose has some banana notes. Tasty NEIPA, different flavors than what you normally get for an hazy one but pretty enjoyable!