Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Wempula 5.0%, J's Home Brewery, Finland
6 arviota
3.1
Wempula
5.0% American Pale Ale

Arviot

Post author: Tim S
Tim S
5 years ago
Wempula, Finland
4.1
Vitun jees

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
5 years ago
Wempula, Finland
3.1
Vaahtoa kertyi tuuhea kahden sormen verran. Nyt on kunnon vaahto. Kesto pitkä. Tuoksuu hedelmäinen ja greipin happamalle. Alkuun reilun hapollinen, lievän hedelmäinen maku ja juuri ennen loppumakua nousee keskiverto katkero esiin. Loppumakuna sitruksinen maltaan maku vähäisellä hapokkuudella ja metsäisyyden tunteella. Sopii kesäiseen mökkisaunan juomaksi. Makuja löytyy ja voittaa monta maistamaani olutta. Kelpo aloitus J. Viilauksia mahdolliseen seuraavaan tuotokseen. Toisen maistajan kommentteja on et olut hedelmäinen ja makuja löytyy. Ei hassumpaa.

Post author: Olut-Liro
Olut-Liro
5 years ago
3.0
Raatimme mielestä maultaan ja tuoksultaan miellyttävän sitruksinen, joka tekee oluesta mukavan raikkaan. Vaahtoaa nätisti. Janojuomana hyvä, käy varmaan löylyjenkin kaveriksi. Kesäjuoma.

Post author: Jesse M
Jesse M
5 years ago
Wempula, Finland
2.7
Vaahtoa reilusti. Jätti runsasta utua. Tuoksussa on kuusea, havua, mangoa, sitrusta, lievää karamellia. Maussa on sitrusta, nurmikkoa, havua, greippiä ja lievää karamellia. Jälkimaku on sitruinen, kevyt ja lievän katkeroinen lievällä nurmikolla. Suutuntuma lievän happoinen, lievän katkera ja lievän vetisehkö. Lievää alkoholin aromia havaittu. Tuoksu on jees. Maku jättää parannettavaa, mutta helppoa juotavaa noin muutes. Jeba eka olut mister J! 2,7/5.

Post author: Thyy
Thyy
5 years ago
Wempula, Finland
3.0
Vaahtoisa olut ja olut on väriltään samean keltainen. Tuoksu hedelmäinen (ananas, aprikoosi, sitrus) Kevyt, hedelmäinen olut, jonka maussa sitrusta. Katkeroa saisi olla hieman enemmän. Ihan kelpo olut ensimmäiseksi tekeleeksi.

Post author: JTH
JTH
5 years ago
Wempula, Finland
3.1
Reipas vaahto kaadettuna. Väri oranssinen. Selkeän greippinen tuoksu ja maku alusta loppuun. Puhdas ja erittäin juotava. Joku juttu kenties vähän puuttuu. Pieni fiban maku. Tämä kotiolut pantu kimiton panimossa ja opeilla. Hyvä aloitus.