Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
True & False BA 9.2%, Brussels Beer Project, Belgium
4 notes
True & False BA
9.2% Imperial Stout

Avis

Post author: V1lle
V1lle
@ Belgiuminabox.com
5 years ago
True & False BA, Belgium
4.5
18kk bourbontynnyrissä ennen pullotusta 01/2019. Ensimmäisenä makuna nousee esille savu, bourbon seuraa perässä. Jälkimaussa viinas kivasti esillä Mulle Eka vaalea imp. stout

Post author: Juski
Juski
@ Belgiuminabox.com
5 years ago
True & False BA, Belgium
3.7
Taitaapi olla meikäläisen eka imperial blonde stout..tai ainakin eka BA semmoinen. Ei voi aivan varmasti muistaa asian laitaa. Kai se on vaan maistettava tätäkin. Cruel world.. ;D Samean oranssista olutta sormen paksuisella ja tiiviillä vaahdolla. Tuoksussa savua, saunapalvia, bourbonia ja vaniljaa, tynnyriä, makeutta. Melko vahvat ja lupauksia herättävät aromit. Suutuntuma kuivahko & melko täyteläinen. Maultaan alkuun melko terävä, mutta lämmetessä maut pehmenevät ja pyöristyvät mukavasti. Bourbonia ja tynnyriä tästä löytyy kyllä.  En niin diggaa hirveästi tuosta bourbonista näin yleisesti, mutta onneksi se nyt ei aivan häjysti puske tuolta läpi. Pieni savuisuus on ehdottomasti plussaa. Tyypillinen "belgimausteisuus" myös löytyy. Jälkimaku belgihiivainen, hapan ja aavistuksen alkoholinen. Makumaailma jää nyt kyllä hieman harmillisesti tuoksuista.. Tuoksut rokkas omiin sieraimiin, mutta maku jäi valitettavasti hieman jälkeen. Mukavan (kevyen) savuinen, viskinen ja belgityylinen olut. Näiden edellä mainittujen ystäville voin suositella, muille pienellä varauksella.

Post author: MattRCL
MattRCL
@ BBP Canal
5 years ago
4.0
Tous les marqueurs du style sont présents, et quelle surprise de déguster un stout à la couleur d'une Golden Ale, une vraie réussite !

Post author: Waytt
Waytt
5 years ago
3.6