Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Tsar Struck 9.1%, BrewDog, Scotland
22 ratings
3.6
Tsar Struck
9.1% Imperial Stout
78 IBU. 1,098 OG.

Reviews

Post author: Patou
Patou
4 years ago
4.3

Post author: Gauthier P
Gauthier P
5 years ago
3.2

Post author: Antoine A
Antoine A
5 years ago
4.0

Post author: Peetu
Peetu
@ Brewdog Tampere
5 years ago
4.2

Post author: orson
orson
@ BrewDog Fanzine
5 years ago
Tsar Struck, Scotland
3.7
Tuoksussa kahvia ja paahdetta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, hieman ohut ja pehmeähkö. Maussa kahvia, paahdetta, sokeria ja suklaata. Lämmittävä jälkimaku. Aika perus-imppi makupaletiltaan. Ei mitään ihmeellistä, vaan aika klassinen imppi. Valitettavasti runko vähän pettää.

Post author: Anthony Beerdead
Anthony Beerdead
@ BrewDog Helsinki
5 years ago
4.1
Tummaa kahvia, suolaa ja pieni vaniljan pilkahdus siirapin kanssa. Tasapainoinen is!

Post author: Simqpa
Simqpa
@ Brewdog Tampere
5 years ago
Tsar Struck, Scotland
3.1
Oikein tasapainoinen ja miellyttävä stout. Ei yhtään hullumpi

Post author: Lauri K
Lauri K
@ Brewdog Tallinn
5 years ago
4.0
Tuoksu on perinteisen kahvinen. Makupuolella homma toistuu lempeämpänä ja touhuun loikkaa mukaan hennon vaniljainen tunnelma. Suutuntuma pysyy kohtalaisen tuhtina

Post author: Juski
Juski
@ BrewDog Fanzine
5 years ago
Tsar Struck, Scotland
3.3
Eilen hörpitty kesäkuun fanzinen olut (jos nyt oikein muistan..). Hyvin tummanruskeaa, ellei jopa mustaa olutta olemattomalla vaahdolla. Tuoksu hyvin Brewdogmainen. Ilokseni huomaan, että tässä on savuisuutta ja viskimäisyyttä. Ainakin tuoksussa..Lisäksi löytyy hitusen yrttisyyttä, tummaa makeutta ja marjaisuutta. Onpas yllättävän kevyt suutuntuma imppistoutiksi..Ja jopa hieman vetinen. Hyhhyh. Maku on voimakkaan paahteinen ja kahvinen. Aavistuksen mausteinen ja yrttinen.  Jälkimaku hiukan happaman karvas ja kuivahko. Myös alkoholi kutittelee. Lisänä jälkimaussa tummaa suklaata kevyellä makeudella. Valitettavasti tuoksusta löytynyttä viskimäisyyttä ei ollut ellei tuota alkoholin lämpöä lasketa.. Maut periaatteessa ihan ok, mutta aivan liian kevyet. No nyt oli kyllä suht kehno tekeles imperial stoutiksi..Auttamattoman liian kevyt runkoinen, jääden jopa vetiseksi. Joissakin "maitokauppastouteissakin" on enemmän "massaa takana". Tätä voisikin luulla maitokaupan hyllyltä napatuksi ellei alkoholi erottuisi jälkimaussa vahvanlaisesti. Vaisu.

Post author: Pekka P
Pekka P
@ BrewDog Helsinki
5 years ago
4.0