Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Backburner 5.0%, Gamma Brewing Company, Denmark
12 ratings
3.4
Backburner
5.0% Saison / Farmhouse Ale
Spelt Saison with exclusively 100% organic Danish grain from Gyrup Malt. Gently dry-hopped with Citra, this one is perfect for summer. Brewed & canned by Gamma Brewing Co. in collab w/ TRVE Brewing and Gyrup Malt

Reviews

Post author: Jorgeboy
Jorgeboy
4 years ago
Backburner, Denmark
4.0
Todella runsas vaahto. Mukavan kuiva.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Backburner, Denmark
3.5
Hämmentävä vaahto. Tuoksussa korianteria, kukkaisuutta ja appelsiiniä. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, kevyt ja pehmeä. Maussa korianteria, appelsiiniä, pippuria ja spelttiä. Hieman karvas jälkimaku. Ihan hyvin tehty olut. Makupaletti ei osu täysin omaan makuun.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Backburner, Denmark
3.0
Vajaa 4kk tölkityksestä. Runsas 4 sormen kuohkea valkea vaahto. Sameahko tummemman keltainen saison. Tuoksussa happamahkoa sitrusta, saippuaisuutta ja kukkaisuutta, kepeää pippuria ja korianteria, kepeää makeahkoa hedelmäisyyttä (appelsiinia, aprikoosia, ananasta) ja kevyttä spelttistä maltaisuutta. Maussa reilummin kuivattavaa hapanta sitruksisuutta, kuivakkaa kukkaisuutta ja yrttisyyttä sekä kepeää pippurisuutta, korianteria, kepeää makeahkoa pehmeää trooppista hedelmäisyyttä (aprikoosia, ananasta ja appelsiinia), kevyttä hiivaisuutta ja kuivakkaa spelttistä pehmeää maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on kuiva, kevyen sitruksinen ja kepeän kukkainen. Suutuntuma on kuohkean hiilihappoinen kevyellä rungolla. ———————— Kuiva saison. Ei pärjää millään tapaa belgien kanssa, joihin tällä on tyylissä jotain samaa. Aika haastava tällä kuivuudella ja katkerolla.

Post author: Veli-Matti V
Veli-Matti V
5 years ago
3.1
Melkoisen greippinen jälkimaku, muuten ihan mukavan raikas olut.

Post author: Kartsa
Kartsa
5 years ago
3.5

Post author: veltto62
veltto62
5 years ago
2.7
🙂🍺😁

Post author: Matias K
Matias K
@ K-Citymarket Ruoholahti
5 years ago
4.5
Erittäin miellyttävän pehmeä ja kuitenki raikas ei juurikaan hapan

Post author: Guss
Guss
@ Bieronomy
5 years ago
3.5

Post author: Cane
Cane
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.5
Saisonia juo aina mielikseen. Hyvin toimi tämäkin Tanskan saison speltistä ruoan kanssa. Nyt kun tarkemmin makustelee niin ehkä vähän vähemmällä humaloinnilla olisin pärjännyt, jolloin belgimaltaat ja hiivaisuus olisi jäänyt paremmin esiin.

Post author: Teme
Teme
@ K-Citymarket Easton
5 years ago
3.5