Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Chuuurch! 7.6%, Kern River Brewing, United States
6 Bewertungen
3.4
Chuuurch!
7.6% India Pale Ale
West Coast India Pale Ale with Mosaic, Citra and Amarillo.Brewed by Kern River Brewing

Bewertungen

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
Chuuurch!, United States
3.8
Tölkitetty 8.9.20. mutta silti yllättävän hyvässä kunnossa edelleen.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
4 years ago
Chuuurch!, United States
3.6
Meripihkanvärinen, utuinen olut puolen sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on mallasta ja hedelmää. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, kuiva ja pehmeä. Mausta löytyy mallasta, hedelmää, katkeroa ja sitrusta. Mukava, joskin jo parhaat päivät nähnyt, ipa. (3+7+4+8+14=36) 3,6

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.7

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Chuuurch!, United States
3.8
Ruokajuomana Kalifornialaisen Kern River panimon west coast IPAa. Keltaoranssia, utuista ja sormen leveä valkoinen vaahto. Tuoksussa on trooppista hedelmää ( aprikoosi, mango), sitrusta, appelsiinimarmeladia, havua ja vaaleaa mallasta. Suutuntuma on pehmeä, melko täyteläinen, keskihapokas, mehuisa. Maussa trooppista hedelmää myös, mutta sopiva määrä katkeroa, greippiä, havua, sitrusta, mandariinia, appelsiinin kuorta. Mallas maistuu mukavan tymäkästi. Jälkimaku on mehuisa ja makean katkera. Päiväyksiä en löytänyt, mutta ihan fressiä tuntu olevan. Miellyttävä ja helppo juotavuus.

Post author: NaeZae
NaeZae
5 years ago
3.8

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Chuuurch!, United States
3.6
Nyt on pelattu vähän Division 2:sta ja voidaan jatkaa tätä itselle aikaisemmin tuntemattoman panimon tarjontaan tutustumista. Olut on kullan keltainen ja siihen muodostuu nätti valkoinen vaahto, joka laskeutuu pitsiksi lasin reunoille. TUOKSU on mukavan hedelmäinen. Mangoa, ananasta, sitruunaa ja mandariinia, ehkä myös vähän passionhedelmää. MAKU on tuoksua enemmän havuinen. Maussa on myös sitruunaa, greippiä, ruohoisuutta ja hieman pihkaisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja sopivan hiilihapotettu. Tämäkin on ihan ok ipa. Ei virhemakuja. Toisaalta ei myöskään erityisen mieleenpainuva, aika perus West Coastia, mutta oikein juotava lämpimän lauantai-illan vietossa.