Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Gonna Be Late 6.8%, Funky Fluid, Poland
11 notes
3.3
Gonna Be Late
6.8% India Pale Ale

Avis

Post author: Janne S
Janne S
2 years ago
3.5

Post author: Kalexanteri
Kalexanteri
@ Piwne Mosty
2 years ago
Gonna Be Late, Poland
2.0
Greippinen, sitruksisen kepeä ja raikas liemi. Prosenteistaan huolimatta tuntuu että joku särmä uupuu ja sen huomaa heti suutuntumassa. Hiilihappoja kaipaisi lisää. Mutta oikein juotava muuten.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Piwne Mosty
2 years ago
Gonna Be Late, Poland
3.3
Hieman likaisen haalean keltainen olut, nopealla vaahdolla sekä hedelmäisellä tuoksulla kaatuu lasiin sunnuntaipäivän ratoksi. Olut on melko katkeroinen, miellyttävä humalaisuus tuo lisäpisteitä, taustalla sitrusta, mangoa ja ananasta. Jälkimaussa kiva kuivahko katkeroisuus jatkuu pitkään. Voisin veikata että tunnistaisin tämän jopa suodattamattomaksi. Ihan jees Ipa Puolasta.

Post author: Elma S
Elma S
@ Piwne Mosty
3 years ago
2.4

Post author: Teemu V
Teemu V
3 years ago
3.2

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.5
Luukku #7. Tuoksussa ananasta, aprikoosia, karamellia ja hieman havuisuutta. Keskitäyteläinen ja jokseenkin öljyinen suutuntuma. Aprikoosinen ensipuraisu. Hentoa karamellia ja heinäisyyttä. Lopussa ruohoisuutta ja tuulahdus havuja, mutta ei käänny kovinkaan kitkeräksi. Aika tekstikirja west coast.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.7
Puolentoista sormen vaahto. Hidas, paksu tasainen matto. Väri utuinen oranssi. Tuoksu hieno sekoitus sitruksia ja tropiikkia. Maku kohtuu kuiva ja kuivattava, hieman puinen, hitusen greipin kuorta. Erikoisesti pihlajanmarjaa ja katajaa takana. Tuo katajaisuus jatkuu läpi maun. Hedelmäisyys lähinnä pitayan vienoa makua. Ihan ok. Tosi kuiva ja hidas. Omalaatuinen ja mielenkiintoinen, mutta ei ihan kärkeä

Post author: SahaMattiJukari
SahaMattiJukari
@ Piwne Mosty
3 years ago
Gonna Be Late, Poland
3.3
Pitkälti hyvinkin tyypillinen west coast,tyylinä ei varsinaisesti mun juttu,mutta tästä löytyi joku kiva appelsiininen vivahde ja kokonaisuus oli ihan ok.

Post author: Pete
Pete
3 years ago
4.5

Post author: Matth_Deb
Matth_Deb
5 years ago
3.7