Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Escape Pod 10.0%, Pressure Drop Brewing, England
10 ratings
3.8
Escape Pod
10.0% Imperial / Double Milk Stout
Chocolate, coconut and vanilla stout, does what it says on tin. Collab with Left Handed Giant.

Reviews

Post author: King Goblin
King Goblin
@ The Crafty One
4 years ago
4.0

Post author: King Goblin
King Goblin
@ The Crafty One
4 years ago
3.5

Post author: Malakian
Malakian
4 years ago
4.8

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
4 years ago
Escape Pod, England
4.2
Tölkitetty 12,5 viikkoa sitten. Vajaan parin sormen paksuinen vaalean ruskea vaahto. Mustaa imperial stoutia. Tuoksussa tumman sokerisen makeaa tummahkon pehmeää suklaisuutta, tummaa suklaista toffeisuutta, reilummin kookosta, herkullista mokkaruutua ja kahvia, kevyttä vaniljaa, makeaa tummempaa toffeisuutta ja hienoista hapanta greippisyyttä. Maussa kuivakkaa paahteisuutta, runsaammin pehmeää makeahkoa tummempaa suklaisuutta, makeaa tummaa sokerisuutta, kepeää vaniljaa ja kookosta, kuivakkaa kahvisuutta, herkullista mokkaruutua, hapanta greippisyyttä ja kevyttä yrttisyyttä, pehmeää makeaa suklaista toffeisuutta (tummaa fudgea), kepeää suolaista pähkinäisyyttä ja kuivakkaa tummaa paahteista/nokista maltaisuutta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaku on tummahkon makean suklainen, kevyen paahteinen ja kepeän kahvinen, tumman mokkaruutuinen ja kepeän toffeinen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. ———————— Herkullista suklaisuutta monella tavalla, nam. Kaikkea muuta kivaa (mm. kahvia, toffeeta) liittyy seuraan ja kokonaisuus on oikein mukava. Jälkkäristoutiksi kääntyy tämä herkku. Ei tule mieleen mitään muuta kuin et jos ois tuntumaa saanut vähän tuhdimmaksi vielä, niin sit ois asteen korkeammalla. Mauiltaan tasapainossa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Left Field Beer
4 years ago
Escape Pod, England
4.1
Pressure Dropin ja LHG:n collab IS. UT ka mukava 4,2 tällä hetkellä, joten vähän on jopa odotuksia tälle. Olut kaatuu lasiin mustana, eikä päästä valoa läpi ollenkaan. Kuohkean kermainen ruskea vaahto nousee pinnalle, ja pysyy siinä pitkään. Tuoksussa runsaasti maitosuklaata, jauhettua kahvia, vaniljaa ja paahdettua kookosta. Aavistus lakritsaa, tuhkaa ja greippistä katkeroa. Maku on öljyinen, paahteisen kookoksinen, miedon kahvinen, reilun kahvinen ja vaniljainen. Aavistuksen kevyt runko vähän häiritsee. Jälkimaussa hivenen tuhkaa ja greippistä katkeroa. Alkoholi on piilossa ja happoja todella vähän. Oikein mukava IS, joka kärsii vähän kesystä rungosta, mutta makua piisaa hienosti. 4,1 tähteä.

Post author: orson
orson
@ Pressure Drop x Verdant Experiment
4 years ago
Escape Pod, England
4.1
Jahas tämä ei olekaan itselle uusi olut. Näköjään festareilla tullut testattua. No katotaan onko samaa tölkissä... Tuoksussa kookosta, suklaata ja makeutta. Suutuntuma matalahiilihappoinen, täyteläinen, runsas ja pehmeä. Maussa kookosta, suklaata, vaniljaa, marjaisuutta ja makeutta. Jälkimaussa kookosta, marjaisuutta, makeutta ja öljyä. Onhan tämä näinkin oikein toimiva. Ei mikään wau, mutta oikein toimiva imppi. Omaan makuun hieman liikaa kookosta.

Post author: Paul G
Paul G
4 years ago
4.0
If you like coconut and a strong stout, you’ll like this. Really strong flavour of coconut and chocolate. It is a strong stout and the abv really comes through which makes it feel a bit like drinking a spirit.

Post author: Beer Hunter
Beer Hunter
4 years ago
Escape Pod, England
4.2

Post author: orson
orson
@ Bristol Craft Beer Festival 2019
4 years ago
Escape Pod, England
4.5
Upean pehmeä, matalahiilihappoinen, silkkinen ja runsas suutuntuma. Maussa kookosta, suklaata, paahteisuutta ja laktoosia.

Post author: Send_more_beer
Send_more_beer
4 years ago
4.2