Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pale Ale (old version 4%) 4.0%, Cloudwater Brew Co., England
10 ratings
3.3
Pale Ale (old version 4%)
4.0% Pale Ale - New England
Ripe tropical fruit flavours with low bitter finish

Reviews

Post author: palkki5
palkki5
@ BrewDog Webshop
4 years ago

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ K-Citymarket Ruoholahti
4 years ago
Pale Ale (old version 4%), England
3.1
Manchesterista Pale Alea, modernin sumealla tyylisuunnalla. Vain nelivolttinen sessioitava olut, kevyttä tropiikkia tuoksussa, maussa kevyttä katkeruutta. Runko odotetun kevyt, helppojuotavuus toki sitten timmissä kunnossa.

Post author: palkki5
palkki5
@ BrewDog Webshop
4 years ago

Post author: JSJ
JSJ
5 years ago
3.5

Post author: Johan B
Johan B
5 years ago
Pale Ale (old version 4%), England
3.6
Pineapple, stone fruits, orange. Ends malty. Only 4% ABV, so it is quite light. Juicy and very easy drinking.

Post author: jumi
jumi
5 years ago
3.0

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Pale Ale (old version 4%), England
3.2
Erittäin maukas, mutta paras hedelmäisyys jää kyllä näillä prosenteilla saavuttamatta. Oikein mukava janojuoma.

Post author: Winzard
Winzard
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
Pale Ale (old version 4%), England
3.6
Saunan jälkeen on mukava vilvoitella terassilla, ja maistella samalla jotain kevyttä. Cloudwaterin APA saa toimia siinä hommassa tänään. Tölkitetty noin 7 viikkoa sitten. Kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja utuisen sameana. Vaalea todella kermainen sormen korkea vaahtokruunu nousee oluen pinnalle, eikä meinaa laskea millään. Tuoksussa on kuivaa karkkista katkeroa, mandariinia, appelsiinia, persikkaa, mangoa ja ananasta. Raikas ja miellyttävä. Maku on helppo, kevyt ja raikas. Mukana on mandariinia, appelsiiniä, sitruunankuorta ja aavistus persikkaa. Melko sitrusvetoinen, mutta kuitenkin miellyttävän raikas. Jälkimaussa on aavistus humalaista katkeroa joka kuivattaa suuta kivasti. Happoja melko paljon. Runko on 4% oluelle oikein hyvä. Helppo ja raikasta janojuomaa. Sopii saunan jälkeen juotavaksi, tai vaikka kesäiselle terassille seurustelujuomaksi. 3,6 tähteä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
5 years ago
Pale Ale (old version 4%), England
3.6
Yli 5,5 viikkoa tölkityksestä (15.4). Sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltainen mehuisa pale ale. Tuoksussa herkullisen mehukasta ja tuoretta makeaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia), happamaa sitruunaa ja sitruunankuorta, kevyttä ruohoisuutta ja kepeää vaaleaa maltaisuutta. Maussa kuivattavaa ja hapanta sitruunamehua, sitruunankuorta sekä humalaista yrttisyyttä ja ruohoisuutta, kevyttä kukkaisuutta, makean mehuisaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia/appelsiinia) ja vaaleaa mallasta. Katkeroa kepeästi. Jälkimaku on kuivakan appelsiininen ja humalainen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen lähes keskinkertaisella mehuisalla rungolla. --------------- Raikas ja rapsakka sitruksisen hedelmäinen pale ale. Hyvä balanssi, ja mukava runko prosentteihin nähden.

Post author: Bubu
Bubu
5 years ago
4.0
Light and refreshing. Juicy and soft finish