Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
High Water 5.2%, Alefarm Brewing, Denmark
14 ratings
3.4
High Water
5.2% American Pale Ale

Reviews

Post author: Pispalan Panimo
Pispalan Panimo
@ K-Citymarket Linnainmaa Tampere
5 years ago
3.3
Trooppista hedelmää sisältävä samea mehuisa herkku. Runko saisi olla aavistuksen tuhdimpi ja reilummin kuivahumaloitu. Kokonaisuus paranisi huomattavasti.

Post author: JokuNevari -
JokuNevari -
5 years ago
3.2

Post author: Riku S
Riku S
5 years ago
3.7
Kaatuu lasiin sameana, hyvä vaahto joka laskee nopeahkosti jättäen pitsiä lasiin. Rapsakka humalointi, maussa greippiä, sitruunaa, ananasta. Hieman hunajaista makeutta alussa ja jälkimaku kuivahko. Humalan maku jää pyörimään suuhun pitkään. Runko ohuehko mutta ei häiritse. Pieni alkoholipitoisuuden nosto tekisi ihmeitä, mutta tällaisenaan yksi parhaista maitokauppavahvuisista pale aleista mitä olen juonut.

Post author: Anna
Anna
5 years ago
3.4
Mukavan pehmeä ja samea, kivasti hapokas. Hyvää.

Post author: veltto62
veltto62
5 years ago
3.3
😁😋🍻

Post author: Heinojii
Heinojii
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.7

Post author: Tuomas
Tuomas
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.6

Post author: Niko O
Niko O
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.3
Olut on hyvin samean keltaista, reilun kolmen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, passionhedelmäinen, cantaloupemeloninen, sitruksinen, appelsiininen, greippinen ja humalainen. Runko on kevyt, hiilihappoinen ja makeahko. Maussa on trooppisia hedelmiä, mangoa, sitrusta, appelsiinia, cantaloupemelonia ja hieman humalaa. Tuoksu on melkeimpä päätä huimaavan mehukas ja hedelmäinen ja antaakin erittäin hyvän ensivaikutelman. Ikävä kyllä tämä ei toteuta puoliakaan siitä maun osalta. Olut olisi erittäin hyvä, jos makupuoli olisi seurannut tuoksua lähemmin.

Post author: muikku3
muikku3
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
High Water, Denmark
3.1
Alefarm Pienestä mukaan ostettua kauppa vahvusta.🍺 Pirtsakkaan sitruksinen,sokerinen ja tuoreen ruohoisen tuoksuinen. Maussa vähän laimeampaa sitruunaa.Greippisyyttä ja mangoisuuttakin on löydettävissä. Varsin mukava,vähän laimeahko Pale Ale.😎👊🏻

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Pien Shop & Bar
5 years ago
3.9