Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Strawberry Frostedpastry 8.6%, Decadent Ales, United States
3 notes
Strawberry Frostedpastry
8.6% Imperial IPA / Double IPA
Double India Pale Ale with strawberries, cinnamon and allspice added. Everyone loves toaster pastries! Here Decadent Ales used a blend of sugars, spices and real strawberries to recreate their favorite breakfast treat. Enjoy! Brewed and canned by Dorchester Brewing for Decadent Ales

Avis

Post author: Eetu
Eetu
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Strawberry Frostedpastry, United States
2.9
Decadentin mausteilla pumpattua tupla ipaa. Tölkityspäivämäärästä ei mitään käryä. Luultavasti jokseenkin vanhaa. Tuoksu metsämansikkainen, vaniljainen, ujohko kaneli. Dänkkinen, mansikkainen ja alkoholi pienellä lämmöllä hönkii läpi, myös pienehkö vaniljaisuus nostelee nuppiaan. Eipä tämä mitään makujen sinfoniaa tarjoa, melko tasapaksua, eikä loppukatkerokaan ole tarpeeksi miehekäs.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Strawberry Frostedpastry, United States
3.3
Jatketaan siis jälkiruoka ipoilla. Tätäkään ei ole kukaan aikaisemmin Pintiin arvostellut. Olut on meripihkan värinen ja siihen muodostuu valkoinen vaahto. TUOKSU on mansikkainen ja kanelinen. MAKU jatkuu mansikkaisena ja kanelisena. Vähän myös sitruksista katkeroa varsinkin jälkimaussa. Loppumaussa hieman turhaa karvautta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja sopivan hiilihapotettu. Hieman perinteisempään kallellaan oleva ipa jo tämä. Ei kovinkaan raikas ja ehkä alkukesä ei ollut tälle oluelle se paras sesonki. Talvella toimisi paremmin. Hieman karvas. Hyvä yritys kuitenkin.