Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dale's Pale Ale 6.5%, Oskar Blues Brewery, United States
567 notes
3.5
Dale's Pale Ale
6.5% American Pale Ale
This voluminously hopped mutha delivers a hoppy nose and assertive-but-balanced flavors of pale malts and citrusy floral hops from start to finish. Oskar Blues launched its canning ops in 2002, brewing and hand-canning Dale’s Pale Ale in the Lyons, Colorado, brewpub. America’s first-craft-canned mountain pale is a hearty, critically acclaimed trailblazer that changed the way craft beer fiends perceive portable beer
IBU : 65

Avis

Post author: Opisto
Opisto
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
8 days ago
Dale's Pale Ale, United States
3.6
Tällä kertaa tölkistä, tap oluesta yli vuosi aikaa, voisin kuvitella sen olleen parempaa.

Post author: Ilkka N
Ilkka N
@ Olutravintola Konttori
29 days ago
3.0

Post author: H V
H V
@ Alko Raksila
29 days ago
Dale's Pale Ale, United States
2.8
Austin, Texas, kauniiden ja rohkeiden sijoituspaikka. Kukko tulee mieleen ei niin mairittelevalla tavalla. Sitrus on karkea ja tympeä. Ei ihan parasta mutta ei heikkoakaan.

Post author: Miuke84
Miuke84
@ Alko Sokos, Lahti
1 month ago
3.0

Post author: ASOS
ASOS
2 months ago
Dale's Pale Ale, United States
4.3
Vaalean ruskea ja hieno vaahto. Oikein hyvä kevyen sitruksinen ja makea tuoksu. Pehmeä maku ja jälkimakuna runsaan humaloinnin topakka katkeruus, joka viipyilee pitkään. Onnistunut olut.

Post author: Hege
Hege
@ Alko Keskusta Kuopio
2 months ago
Dale's Pale Ale, United States
3.6
Takun apa. Jättääpä kaunista pitsiä tuo vaahto, kunhan hiljalleen laskeutuu. Mukava karamellinen ja kevyen puinen tuoksu. Keskitäyteläinen ja pehmeähkö suutuntuma. Suussa mukavasti vaahtoava hiilihappoisuus. Maistuu karamellisen maltaiselle, havuiselle, puiselle ja loppuun kitkerän... öh kitkerälle. Terävää loppuliukua lukuunottamatta varsin mukava olut. Ei ehkä paras mahdollinen valinta saunan jälkeiseen vilvoitteluun, mutta menee tämä näköjään siinäkin tarkoituksessa.

Post author: Tuoppinen
Tuoppinen
@ Anniskeluliike Portti
2 months ago
3.5

Post author: Baba Jaga
Baba Jaga
@ Anniskeluliike Portti
2 months ago

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Keskusta Kuopio
2 months ago
Dale's Pale Ale, United States
4.1
Oranssisen ja meripihkaisen ruskeaa ja lähes täysin kirkasta. Kepoinen ja pilvisen pienikuplainen vaahto. Hyvän näköinen olut! Tuoksu maukkaan, makean ja kevyen karvaan karamellimaltainen sekä kevyen hedelmäinen ja marmeladinen. Maku maukkaan, makean ja kevyen karvaan maltainen, kepeän karamellinen ja hedelmäinen, makeahkon marmeladinen, runsahkon pihkainen sekä topakan humalaisen katkera. Oikein hyvät, tasapainoiset ja juurillaan olevat maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka ja hiilihappoinen. Oikein maukasta ja ilahduttavan perinteisiä palikoita sisältävä APA. Mutkatonta ja hyvää 🍻

Post author: Vasu
Vasu
@ Alko Tampere Stockmann
2 months ago
Dale's Pale Ale, United States
4.0
Hyvän makuinen APA. Katkeroita aika hillitysti. Hyvä maltaan maku ja hiukkasen makeutta. Suositeltava tuote.