Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kiss the Dust! DDH Citra + Mosaic 8.0%, AF Brew, Russia
42 ratings
3.8
Kiss the Dust! DDH Citra + Mosaic
8.0% Sour IPA / Wild IPA

Reviews

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Beer Republic Web Shop
2 years ago
3.7

Post author: Knapu
Knapu
2 years ago
3.0

Post author: Decrausaz L.
Decrausaz L.
@ La Mise en Bière
2 years ago
4.2
Bière jaune poussin, mousse moyenne avec tenue correct. Au nez, on sent des notes agrumes très présentes et des notes fruitées. Sous le palais, la bière est bien houblonnée, tarte et aromatique. Le dry hop est maitrisé. L’amertume moyenne, l’acidité légère à moyenne. Les notes citronnées sont très présentes et on ressent des notes fruitées. Pour finir, une excellente bière!

Post author: Mightykoala
Mightykoala
2 years ago
Kiss the Dust! DDH Citra + Mosaic, Russia
3.7
Jaffankeltainen, samea olut sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on hedelmää ja sitrusta. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, kuiva, hapan, kitkerä ja raikas. Mausta löytyy hedelmää, sitrusta, greippiä ja katkeroa. Kovasti odotin olutta, mutta hieman jäi yksiulotteiseksi. Kuivuus ja happamuus hallitsivat liikaa. Mutta ehdottomasti sour-ipa uudelleen maistoon, kun vastaan tulee. (3+8+4+7+15=37) 3,7

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Craft Beer Lab
3 years ago
Kiss the Dust! DDH Citra + Mosaic, Russia
4.1
Elle fait très légère cette sour ou le côté citronné domine, légère acidité en longueur, les 8% sont inexistant....

Post author: JuriNaali
JuriNaali
3 years ago
5.0

Post author: ekairi
ekairi
3 years ago
3.4

Post author: Niko O
Niko O
@ Beer Republic Web Shop
4 years ago
3.8
En selvästi ollut lukenu tarpeeksi hyvin oluen tyyliä, koska luulin aluksi tämän olevan ihan vaan perus DDH IPA, mutta väärinkäsitys korjattiin heti ekalla hörpyllä. Olut on täysin samean keltaista, ohuella valkealla vaahtokerroksella. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, appelsiininen, mandariininen, greippinen, hieman kuivan mangoinen, aprikoosinen ja aavistuksen cantaloupemeloninen. Runko on täyteläinen, pehmeä, vähähiilihappoinen, makea, hapan ja hieman katkeroinen. Maussa on tuoksun mukaan trooppisia hedelmiä, sitrusta, appelsiinia, mandariinia, greippiä, aprikoosia, cantaloupemelonia, hieman mangoa ja aavistus humalaa. Aika jännä tapaus, mutten ole varma johtuuko se alun hämmennyksestä, koska en todellakaan odottanut hapanta olutta. Ei mitenkään hirveän moniulotteinen, mutta joka tapauksessa mukavan maukas ja kaikki tuntuu olevan yllättävänkin tasapainossa.

Post author: HooDee
HooDee
@ Äkäsranta
4 years ago
Kiss the Dust! DDH Citra + Mosaic, Russia
4.0

Post author: Matti H
Matti H
@ Äkäsranta
4 years ago
Kiss the Dust! DDH Citra + Mosaic, Russia
4.2