Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Finca La 10.0%, Mikkeller Brewing NYC, United States
9 notes
3.6
Finca La
10.0% Imperial Stout

Avis

Post author: tharju
tharju
4 years ago
3.9

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
4 years ago
3.7

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Finca La, United States
4.0
Dark in color with dense beige head, nearly two fingers. Took a while to settle leaving a ring on the surface. With this one the aroma meets flavor and I really enjoyed drinking it. Was so good that I could have had it with just a few sip. Sweet but not too much. Coffee, roasted malts, chocolate, somewhat burnt or darker sugar perhaps? Very nice beer to have after dinner as a dessert. Had that nice thickness and oil-like feeling on the tonque.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Finca La, United States
4.1
MBC 5/19 Tummanruskea juoma, pieni beige vaahto. Tuoksu on paahteisen maltainen, paahdetun sokerinen, kahvinen, toffeinen, suklainen. Eli makean houkutteleva. Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen, keskitäyteläinen ja öljyinen. Makukin on semimakeasta makeaan. Samoja juttuja on kuin tuoksussa; palanutta sokeria, suklaata, maitokahvia, paahteista mallasta. Jälkimaku on paahteinen ja palaneen sokerinen. Aika miellyttävä; runko olis voinut olla tuhdimpikin, mutta tykkäsin kuitenkin kovasti vehnän pehmentämästä kokonaisuudesta. Makea, muttei liiaksi.

Post author: Jirka
Jirka
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Finca La, United States
3.9
MBC 05/19 Reilusti pehmeää kahvia, rusinasuklaata ja karamellia, paahteisuutta ja reilusti ruskea sokerista makeutta. Helposti juotava kokonaisuus makeudesta huolimatta, rungon ollessa hieman kevyemmän puoleinen.

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Finca La, United States
3.8
Mustaa, hieman valoa läpi päästävää olutta. Kuohkea ja tiivis beige vaahto. Tuoksu on pehmeän kahvinen, paahteinen, tumman suklainen, kaakaoinen ja karamellinen. Hmm.. keskivahva runko. liukas, mukavan pehmeä hapotus. Mukavan paahteisen maltainen ja kahvinen alkumaku, sitten makeampaa suklaisuutta, kanelia ja makeaa toffeisuutta. Edellinen tämän sarjan olut oli äklö makea, mutta tämä on jees!

Post author: Sami S
Sami S
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
3.7
Tummaa. Vahvan kahvista, hieman kanelista. Yllättävän vahva jälkimaku.

Post author: Chtul
Chtul
5 years ago
3.6

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Finca La, United States
3.8
MBC 05/19. 6,5 viikkoa tölkityksestä. Puolen sormen paksuinen beige vaahto. Tumman ruskeaa hieman utuista IS:ää. Tuoksussa runsaammin kuivaa tummaa kahvisuutta, paahteisuutta, makeaa tummaa sokerisuutta, kevyttä siirappisuutta ja tummaa suklaisuutta, kevyesti karamellia ja kuivakkaa yrttisyyttä sekä kevyttä tummaa paahteista maltaisuutta. Maussa runsaasti kuivakkaa tummempaa kahvisuutta, makeaa todella tummaa sokeria ja tummaa makeahkoa suklaata, kepeää yrttisyyttä, kuivaa paahteisuutta ja tummaa paahteista ohramallasta. Katkeroa suht keskiverrosti. Jälkimaussa makeaa tummempaa suklaata ja kuivakkaa tummaa paahteista kahvisuutta. Suutuntuma on hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeällä rungolla. ------------ Todella runsaamman tumman kahvinen makea IS. Kylkeen sopivaa kepeää yrttistä katkeroa. Paljon tummaa sokeria, tummaa suklaata ja tummaa leipäistä paahteista mallasta. Kuivakan makea kokonaisuus.