Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Caffè Americano 12.0%, Cigar City Brewing, United States
15 notes
3.9
Caffè Americano
12.0% Imperial Stout
Bold, strong and dark, traditional caffe americano is made by adding water to espresso. Bold, strong and dark, Cigar City Brewing’s Caffe Americano is made by adding vanilla and Tampa-roasted espresso beans to a formidable Double Stout base.
IBU : 80

Avis

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Systembolaget Haparanda
1 year ago
4.1
Eilettäin naapuruston illan vietossa tarjoiltu. Odotettua parempi. Maistui koko väelle.

Post author: Juho K
Juho K
@ Beerdome
4 years ago
Caffè Americano, United States
4.4
Viikonlopulta, maistelusessio 2, tällä kertaa ihan pöydän äärestä. Kaatuu lasiin mustana, voimakkaan ruskean vaahdon kera. Tuoksuu espressolle ja hennon vaniljaiselle. Tää on tosi pehmeä, kivasti pikantin espressoinen, miellyttävän paahteinen, makeahko ja vaniljainen. Makeus on saatu täysin runkoon sisälle, toimii tosi hyvin kahvin kanssa. Jälkimaku on myös pehmeä, hiukan kanelinen ja muutenkin mausteinen, eivät kuitenkaan haittaa vaan tekevät oluesta vähemmän tylsän. Todella hyvä olut, jota voisi nauttia isommankin annoksen, kuin nyt maistelussa.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
4 years ago
3.8
Hyvin kahvinen, mutta pehmeä

Post author: Joakim P
Joakim P
4 years ago
4.2

Post author: muikku3
muikku3
@ Beer Republic | Bangkok
4 years ago
Caffè Americano, United States
4.5
Caffe Americano valikoitui mukaan ystävälle kyläilemään🍺sattui nyt samalla #900🍺 Niin annetaan mennä vaan😋🍻. Niin kuin nimikin lupailee antaa tuoksu voimakasta papukahvista tuoksua paahteisemman suklaan kanssa😋. Aah😍🍺 kyllä suu kiittää. paksua,täyteläistä ja keski öljyisää suutuntumaa tarjoilee.Hipoo täydellistä RIS meininkiä. Maussa kuninkaallisillekkin kelpaavaa tuoreen voimakasta jopa vähän salmiakkista papukahvia😛.Suklaa on raakaa,raasteista ja juuri sopivan kitkerää,mutta samalla lievän kermaisuuden pehmentävää🥰. Voihan perskule sentään yksinkertaisen moniulotteista Erittäin voimakas makuista RIS:iä.On tässä kaakaota ja vaniljaakin heitetty mukaan,muiden voimakkaiden makujen sekaan. Jälkimaku on pitkän tummansuklainen,lievästi alkoholin lämmittävä, paahteisen kahvinen ja maltainen.Aivan Uskomattoman pehmeä ja voimakas tahtoinen on tämä kaveri🍺.Vaatii juuri sopivasti ottajaltaan😎😛🥰🍺. Juokaa ja nauttikaa 🍻🍻👊🏻

Post author: Eetu
Eetu
4 years ago
Caffè Americano, United States
4.3
Muikku3 taas tarjoaa maisteltavaa, kiitokset tästä siis! Tuoksussa suklaisuutta, paahteista kahvisuutta, himppu toffeeta ja karamellia + tummaa maltaisuutta. Maku on todella täyteläisen suklaan, kahvin ja vaniljan yhtenäinen rallattelu. Balanssissa painetaan melko raavaan työmiehen tasaisella otteella kohti työpäivän loppua. Kahvisten stoutien ystäville melkoinen napakymppi. Todella pehmeää ja suuhun sulavaa tavaraa. Vanilja pehmentää kitkerää kahvisuutta mestarillisesti ja suuhun jää todella pehmeä ja lämmin tunnelma. Tämä on nautiskeluun. ✌️

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Caffè Americano, United States
4.1
Oli hyvää

Post author: Eva
Eva
4 years ago
5.0
Très bonne bière double stout ! Avec un petit gout de café à peine amer. La biere n'est pas sucrée. Le parfum est top, un peu moins subtile que la ten fidy barrel aged mais très bonne tout de même !

Post author: Eero J
Eero J
4 years ago
4.2

Post author: NaeZae
NaeZae
4 years ago
Caffè Americano, United States
4.4
Madridin derbyn lomassa Cigar Cityä lasiin. Huikean kaffestout, pehmeää ja paksua.