Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cassie 10.4%, Polly's Brew Co., Wales
4 notes
Cassie
10.4% Imperial Stout

Avis

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Brixton
5 years ago
Cassie, Wales
4.0
Tuoksussa kahvia, suklaata ja reilusti paahteisuutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, hieman kirpsakka ja ohuehko, sekä pehmeä. Maku vahvan paahteinen. Maussa espressoa, tummaa suklaata, hiilisyyttä, paahdetta ja lakritsia. Lisäksi tähän on saatu myös makeutta, eli makupaletti ei käänny karvaan kuivaksi. Toimii tosi hyvin. Tämä ei varmasti haluakaan olla rungoltaan täysin moderni-imppi, vaan enemmän tässä on brittityylisen stoutin piirteitä. Siksi itseäni ei runko häiritse, koska mielestäni se tämän tyyliseen makupalettiin sopii. Tässä vaan on tämän tyylin "perusoluisiin" verrattuna selvästi enemmän prosentteja. Edit: Pakko myöntää että loppua kohti runko alkaa itselläkin pettämään ja pakko vähän korjata pisteitä alaspäin.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
5 years ago
Cassie, Wales
3.7
Yli 2,5kk tölkityksestä. Kevyt vaalean ruskea vaahto. Lähes täysin musta imperial stout. Tuoksussa reilummin kuivaa nokisuutta, jossa mukana kevyesti paahteisuutta ja palaneisuutta, runsaasti kahvipapua ja kahvisuutta sekä tummaa makeahkoa suklaata. Maussa kuivaa nokisuutta, paahteisuutta ja palaneisuutta, runsaasti kuivattavaa tummaa kahvia ja tummaa makeahkoa suklaata sekä kevyemmin paahteista tummaa mallasta. Katkeroa kevyesti. Jälkimaku on kuivahkon kahvinen ja tumman suklainen, sekä kahvin kautta tulevan kevyen happaman marjainen Suutuntuma on kevyen hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella rungolla. ------ Ensimmäinen havainto tästä oli, että onpas kesy runko 10,4% IS:ään. Nokisuutta ja tummaa kahvia kaikista eniten. Vahvat voimakkaat tummat maut tekevät tästä hyvin suoraviivaisen IS:n, joka tarjoaa runkoa lukuunottamatta kaiken odotetun.

Post author: Maxime D
Maxime D
@ La P'tite Mousse
5 years ago
Cassie, Wales
3.8
Une stout impérial au café. Assez classique en bouche. Un goût de café intense assez fluide. Légèrement sucre. Subtil.

Post author: Juuso A
Juuso A
@ Left Field Beer
5 years ago
Cassie, Wales
3.9
Eka Loka pollyn stoutti mikä tullu maisteltua. Hiukka vetinen prosenteista huolimatta. Mut muuten oikein mainio. Kivaa kahvisuuttaa ja suklaata. Hiukka moniulotteisuutta vielä niin huippu.