Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Abstrakt AB:27 11.0%, BrewDog, Scotland
38 notes
3.8
Abstrakt AB:27
11.0% Imperial Stout
Bourbon-barrel aged chocolate stout. Warming, complex thick sweetness from the barrel ageing & milk sugar for full bodied experience.
Vieillie en fût

Avis

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ BrewDog Webshop
1 year ago
3.8
Backlog eilisestä. Säästelty useampi vuosi kaapissa. Täysin musta. ei juuri vaahtoa. 1mm ruskea vaahto reunus. Väri musta. Vahva punaisen rypäleen tuoksu, punaviiniä. Kahvia on. Hunaja-aromi nousee vahakennoisena, ei niin makeana. Maussa aluksi raikkautta, nousee kahvia, jonka perään konvehtimaista suklaisuutta. Rypälemehun raikkautta ja rypäleistä makua, muttei niin punaviinisenä. Suklaisuus vahva, mutta raikas. Kuivaava katkeroa, rukiista jauhoisuutta. Melassi maistuu. Hyvä on, mutta ei niin hyvä kuin odotin.

Post author: nietsrd
nietsrd
@ BrewDog Webshop
1 year ago
Abstrakt AB:27, Scotland
3.7

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
Abstrakt AB:27, Scotland
3.9
2019 joulukalenterista muistaakseni. Vaahto sihisi nopsaan pois. Tynnyrinen tuoksu. Kivan on suklainen ja kahvinen, hiukan tynnyriä. Vähän marjainen. Oikein hyvä.

Post author: Tontsenteri
Tontsenteri
@ BrewDog Webshop
3 years ago
3.7
Tuoksu melko viinainen ja whiskinen..Maku on tummasuklainen,hieman marjainen ja viskitynnyri maistuu selkeästi..Abstrakt sarjan stoutit olleet hyviä tähän asti sen takia odotukset olivat korkealla ja odotin kyllä enemmän,lievä pettymys tämä..😐

Post author: Imusieni J
Imusieni J
3 years ago
Abstrakt AB:27, Scotland
3.4
Alkuun vahva alkoholin tuoksu puskee läpi, antaa hetken lämmetä. No, tuoksu parani viina maistuu edelleen vahvasti. Loppu purasukin jää vaisuksi. Petyin.... alku lupaili enempi.

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ BrewDog Webshop
3 years ago
Abstrakt AB:27, Scotland
3.4

Post author: Antza
Antza
@ BrewDog Webshop
4 years ago
3.8
Musta olut, niukka beige vaahto katoaa nopeasti. Tuoksussa kaakaota, suklaakakkua, punaisia marjoja. Maussa suklaata, kinuskia, marjaisuutta, bourbonia ja tammitynnyriä, kahvia ja kevyttä paahteisuutta. Jälkimaku kuivuu pidemmälle ehtiessään, tuhdisti kaakaoinen, kevyesti tamminen. Bourbon seuraa taustalla. Lopulta kohtalaisen helppo tai ainakin suoraviivainen, sarjan perinteet antoivat odottaa ”vähän jotain enemmän”. BrewDogin EFP-joulukalenterista 17.12.2019

Post author: Jiimies
Jiimies
@ BrewDog Webshop
4 years ago
Abstrakt AB:27, Scotland
3.7
May Gran Fondo -lenkin päälle hieman palauttavaa... No okei oli siinä oikeaakin palauttavaa ja ruoka, joten olisko sit jälkiruoka kuitenkin? Musta Kahvisen marjaisa tuoksu. Marjaisan hapan kärki, kahvinen taite runkoon mentäessä. Runko vahvan paahteinen ja sokerinen. Laktoosi tuo makeaa pehmeyttä. Jälkimaussa suklaista marjaisuutta. Ei paras AB-sarjalainen, mutta silti hyvin vahva suklainen stoutkokemus!

Post author: Jani L
Jani L
@ BrewDog Webshop
4 years ago
3.8
Varsin osuva jälkiruoka grillibileiden päälle. Abstraktiksi aavistuksen ehkä valju, mutta kyllä täällä suklaata ja bourbonia löytyy.

Post author: Vellu R
Vellu R
4 years ago
Abstrakt AB:27, Scotland
3.9
Lähes musta, punaiseen kääntyvä olut kaatuu lasiin sormen vahvuisella vaahdolla joka häviää nopeasti jättämättä pitsiä. Aivan upea tuoksu, makeata toffeeta, kahvia ja suklaata. Suutuntuma neutraali. Maussa rusinaa ja vaniljaa. Bourbonia. Puunkuorimainen katkerointi vahvistuu koko ajan loppua kohden. Lopussa pippuria. Mallasrunko roteva. Kokonaisuutena kuitenkin vain oikein hyvä olut, ei erinomainen. Siinä hilkulla.