Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dibs On The Cacao Nibs 2018 11.0%, Olarin Panimo, Finland
7 ratings
3.5
Dibs On The Cacao Nibs 2018
11.0% Imperial Stout

Reviews

Post author: Niko O
Niko O
@ Panimoravintola Bruuveri
4 years ago
4.1
Olut on täysin mustaa,noin sormen paksuisella vaaleanruskealla vaahdolla. Tuoksu on suklainen, aniksinen, mausteinen, vaniljainen, maltainen, yrttinen, kahvinen, tynnyrinen ja hieman lakritsinen. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja makea. Maussa tulee tuoksun mukaan runsaasti tummaa suklaata, anista, yrttejä, mallasta, kahvia, karamellia, tammea, vaniljaa, lakritsia, hieman hedelmiä ja aavistus humalaa. Hieman pelotti, että onko akvavit liian ylivoimainen muihin makuihin verrattuna, mutta yllättävää kyllä se oli kohtuullisen tasapainossa muihin makuihin verrattuna. Toki se tulee hyvin paljon esille, muttei hirveästi. Kohtuullisen tasapainoinen, mutta alkoholi tulee kuitenkin hieman läpi.

Post author: Pikkumies
Pikkumies
@ 60's Palaver
4 years ago
3.5

Post author: Johnny L
Johnny L
5 years ago
3.5

Post author: TeeTee -
TeeTee -
@ Craft Beer Helsinki 2019
5 years ago
4.0

Post author: Henry J
Henry J
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
5 years ago
3.5
Siis tämähän ei ole mikään maailman luokan olut tyylissään mutta mun repertuaariin se sopii hyvin. Vähän liikaa Alkoa kroppaan nähden. Vähän maltoa ja pari pinnaa pois niin a vot.

Post author: SOS Kotti
SOS Kotti
5 years ago
4.6
Herranjestas, eivät osaa Olarin Panimolla tehdä huonoa olutta. Vahvat kaakaot, paahteet ja kahvit. Ja jaloviinaplöröt puskee päälle makukirjon lopussa. Kyllä on hyvää. Kerta kaikkiaan hyvää.

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Olarin Panimo Kauppa & Taproom
5 years ago
Dibs On The Cacao Nibs 2018, Finland
3.8
Ei kovin monipuolinen mutta erittäin tummasuklainen ja tummapaahteisen kahvinen. Taustalla vaniljaa ja mokkapaloja. Hiukan lisää runkoa jäin kaipaamaan. Muuten ihan oivallinen juotava.