Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Zeppelin LZ-1 7.2%, Hopping Brewsters, Finland
27 notes
3.1
Zeppelin LZ-1
7.2% Doppelbock

Avis

Post author: Thyy
Thyy
@ Hopping Brewsters
3 years ago
Zeppelin LZ-1, Finland
3.2
Golf kauden avaus olunen! Olut on väriltään lähes musta ja vaahtoa kertyi sormellisen verran kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu limppumainen, paahteinen. Maku on paahteinen, kypsän hedelmäinen, ruisleipäinen. Erittäin hapokas olunen. Alkoholi ei maistu läpi.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Hopping Brewsters
3 years ago
Zeppelin LZ-1, Finland
3.5
🌞🌞 ja 🍺🍺 sekä viikonloppu alkakoon. Parin sormen verran kertyi vaahtoa. Tuoksusta löytyy moccaa, makeaa ja paahteista mallasta sekä hieman kitkerää kahvia. Alkuun esiin tulee hivenen hapokas, suklaa moccainen kahvi. Loppumakuna on hivenen makean suklaisen paahteinen, limppumainen leivän, maltainen maku aivan pienellä hapokkuudella sekä vähän luumuisuutta myös löytyy. Häviää hiljalleen suusta. Sanoisin että hiukan enemmän vahvempaa runkoa kuin olisi niin olisi sitä mallaslikööriä taikka Ohra viini tyylistä olutta. Vähän tässä on samaa makua on tässä kuin Ruosniemen mallasliköököreissä... Oli näköjään jäänyt tälläinen varastoon... hyvä ettei ollut mennyt pilalle😉 joten koti kypsytys on parantanut makua... uskoisin niin.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hopping Brewsters
4 years ago
2.4
Olut vaahtoaa ihan helvetin paljon. Sotkun siivoamisen jälkeen, lasiin jää ehkä 1,5desiä itse tavaraa. Olut siis lähti pullosta kuin nato-ohjus pullon avatuessa. Maussa leipämäistä maltaisuutta, paahteisuutta, tuplapukiksi yllättävän ruokaisa olut. Jälkimaussa limppumaisuutta, paahteisuutta ja kevyttä makeutta. Sääli että suurin osa oluesta meni lattialle ja pöydälle.

Post author: JTH
JTH
@ Hopping Brewsters
4 years ago
1.8
Tasting. Tuoksu makeahko. Maku maltainen, vähän makeahko mutta "tunkki". En saa kiinni tästä olut-tyypistä. Jälkimaku alkoholin pistävä.

Post author: Peter T
Peter T
@ Tammenhovi Beer Garden
5 years ago
0.5
Tämä pullo oli pilalla. Viemäriin meni.

Post author: ssamppa
ssamppa
5 years ago
3.0
Tuhti maltainen mainio panos.

Post author: Tontsenteri
Tontsenteri
@ Hopping Brewsters
5 years ago
3.3
Vaahtoaa aivan sikana..🐷Hiilihappoja on aivan liikaa ja maku kärsii siitä pahoin..Jälkimaku on miellytävän paahteinen ja suklainen..

Post author: Joonas Alfons
Joonas Alfons
@ Hopping Brewsters
5 years ago
Zeppelin LZ-1, Finland
2.8
Väri:tummaakin tummempi Vaahto: sormen paksuinen, kahvikerman värinen Tuoksu:runsas paahteisuus, kahvisuutta, makeutta ja pikkiriikkisen katkeruutta. Tummaa leipää Maku:hapokas, aavistuksen kitkerä. Makeutta tuova paahteisuus yhdistettynä vahvaan jälkimakuun

Post author: NaeZae
NaeZae
5 years ago
3.7

Post author: Timo
Timo
5 years ago
3.4