Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Born To Die 05.05.2019 8.5%, BrewDog, Scotland
17 ratings
3.7
Born To Die 05.05.2019
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Terminally hoppy IPA.

Reviews

Post author: Rompsa
Rompsa
4 years ago
3.9
Ihana passion aprikoosi haju. Väri kaunis kuultava hieman sakea. Maku ihana pssionin ja aprikoosin sekoitus tropical. 8.5 volaaa ei liikaa kuitenkaa katkeroa. Aika loisto .

Post author: Jupar
Jupar
5 years ago
3.7

Post author: AtteLaht
AtteLaht
5 years ago
4.0

Post author: Antti K
Antti K
5 years ago
4.0

Post author: Illuusia R
Illuusia R
5 years ago
2.0
Pretty decent IPA, but not my cup of tea.. Smooth hoppy taste, but you get the bitterness at the end

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
5 years ago
4.5
Miellyttävä päärynä ja litsin tuoksu. Passionisuus nousee alkutuoksun jälkeen. Yhden sormen pehmyt pienikuplainen vaahto. Läpinäkyvä, kullankeltainen melko vaalea väri.  Hedelmäisyyttä ja katkero mukavasti rinnan hapokkaassa alkumaussa, appelsiinisuutta. Hedelmäsokerinen, kuivahedelmäisen maku vallitsee. Litsi ja aprikoosi korostuu jälkimaussa greipin kuoren kanssa.  Hedelmäinen, melko makea, mutta todella maukas. Alkoholi peittyy hyvin ja humalointi kiva. Tykkään kovin! ///uusinta 25.05.2019, edelleen brewdogin webshopista: Edelleen litsi ja päärynä maussa vahvana. Alkoholi tuntuu voimakkaammin kuin edellisestä arviosta pääteltävissä. Päärynän paikallistan alkuun, appelsiinisuutta maun puolessa välissä ja greippiä lopussa. Hyvää tämä edelleen on ja kruunaa illan.

Post author: Aki K
Aki K
5 years ago
Born To Die 05.05.2019, Scotland
4.0
Viikon myöhässä tuli nautittua. Jäi vähän kalvamaan epätietoisuus siitä, kuinka hyvää tämä olisi ollut eräpäivänä viikko sitten.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ BrewDog Webshop
5 years ago
4.0
Miellyttävä päärynä ja litsin tuoksu. Passionisuus nousee alkutuoksun jälkeen. Yhden sormen pehmyt pienikuplainen vaahto. Läpinäkyvä, kullankeltainen melko vaalea väri. Hedelmäisyyttä ja katkero mukavasti rinnan hapokkaassa alkumaussa, appelsiinisuutta. Hedelmäsokerinen, kuivahedelmäisen maku vallitsee. Litsi ja aprikoosi korostuu jälkimaussa Groupin nuoren kanssa. Hedelmäinen, melko makea, mutta todella maukas. Alkoholi peittyy hyvin ja humalointi kiva. Tykkään kovin!

Post author: palkki5
palkki5
@ BrewDog Webshop
5 years ago

Post author: Vellu R
Vellu R
5 years ago
Born To Die 05.05.2019, Scotland
4.0
Vaaleankeltainen hieman samea nektari kunnollisella vaahdolla Yllättäen tuoksussa ei olekaan Brewdogin tyypillistä ananasta, vaan keksiä, banaania, luumua. Reippaasti katkeroa heti aluksi, hedelmäisyyden jäädessä taustalle. Katkerot jäävät pitkäksi aikaa suuhun pyörimään. Maku pitkälti tuoksun kaltainen, kivasti maltaista keksiä, hieman banaania ja luumuisuutta. Kohtuuhyvä mallasrunko. Öljyinen suutuntuma. Kokonaisuutena tasapainoinen, reippaasti humaloitu IPA. Oikein hyvä.