Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bock's Pääsiäisportteri 5.2%, Bock's Corner Brewery, Finland
13 arviota
3.2
Bock's Pääsiäisportteri
5.2% Porter

Arviot

Post author: Sundsten R
Sundsten R
2 years ago
4.0

Post author: Jani S
Jani S
4 years ago
3.3

Post author: Leif C
Leif C
5 years ago
3.0
Tuoksuu mukavan mausteisen maltaiselle ja maistuu kuivahkon mausteiselle ihan jees, kaks ja kolmevarttia ylöspäin. PE: 07.01.2020. On muuten samalla viivakoodilla kuin session ipa.

Post author: Kupla
Kupla
@ Bock's Corner
5 years ago
Bock's Pääsiäisportteri, Finland
2.9
Juotava. Tumma mutta aika vetinen. Vaahtoa tuli kyllä yli tuopin. Janoon treeneissä.

Post author: Jarkko M
Jarkko M
5 years ago
2.5

Post author: Tero M
Tero M
@ Prisma Kotiranta Vaasa
5 years ago
2.8
Mustaa kotikaljaa. Tosi tasapainoisen lattea portteria. Positiivista että on Bockilta huonompiaki juotu. 1€ ku sai niin uskalsi ostaa🤪

Post author: Juho K
Juho K
@ Bock's Corner
5 years ago
Bock's Pääsiäisportteri, Finland
3.8
Kaatuu lasiin tummana, ohuella valkoisella vaahdolla. Tuoksuu paahteiselta ja makealta. Maussa makeutta, kahvia, hentoa kinuskisuutta, paahteista mallasta, hitunen kitkeryyttä. Jälkimaku on helppo, ohut, kahvinen ja miellyttävästi hiukan myös sitruksinen, tuoden pientä terävyyttä loppuun. Pari prosenttia lisää ja olisi erinomainen.

Post author: Marko Wahlström
Marko Wahlström
@ Deli Baker's Lohja
5 years ago
Bock's Pääsiäisportteri, Finland
4.5
Väri tummanruskea, tyydyttävä vaahtokukka ja tuoksu mieto. Ensipuraisu makea. Jälkimaku mämmimäisen maltainen. Sopii hyvin nautiskeluun, mutta myös lauantaisaunan jälkiseuraksi.

Post author: Ville K
Ville K
@ Bock's Kyläkauppa
5 years ago
3.1
Selvästi tumman maltainen ja selvästi laadukas, mutta melko kevyt portteri. Bock'silla osataan nämä perinteiset oluttyylit!

Post author: Jarkko M
Jarkko M
@ ABC Lohja
5 years ago
Bock's Pääsiäisportteri, Finland
3.3
Tuoksultaan mämmisen makeahko ja raakakaakaoisen hedelmäinen. Väriltään tuoreen, vahvan kahvin mustanpuhuva olut vaahtoaa vaaleanruskein keskikokoisin kuplin. Alkuun korkea vaahtopää laskee nopeasti jättäen millin paksuisen hunturenkaan kiertämään lasin reunuksia. Alkumaussa hieman karvasta, paahteista kahvisuutta ja makeampaa, hunajaista ruislimppua. Oluen runko hieman ohut antaakseen täyteläistä mämmisyyttä ulos, mutta purskauttamalla saa suuhun hieman raikkaan hedelmäistä kermakaramellia. Loppua kohti makupaletti siirtyy taas paahteisemman maltaan ja kevyesti lakritsisen suolaisuuden saattelemana makunystyröiden kantamattomiin. Humalointi helppo, hieman yrttinen. Omasta mielestäni olut saattaisi olla erittäin hyvä hieman "täydempänä" Imperial/Baltic porter-versiona, tällaisenaan jää hieman vastaantulijaksi hintaluokassaan eli n. 4€+ kauppaoluissa. Munat on munittu ja mämmit mäiskitty, kesä saa tulla!