Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019) 10.0%, Ruosniemi Brewery, Finland
101 ratings
3.8
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019)
10.0% Imperial Stout
80.0 EBU. 23.3 °P.
IBU: 80

Reviews

Post author: Tomppa
Tomppa
2 years ago
3.7

Post author: Jt
Jt
3 years ago
3.5

Post author: Thyy
Thyy
@ Ruosniemen Panimo
3 years ago
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019), Finland
3.7
Olut on väriltään musta ja vähä vaahtoinen. Tuoksu kahvinen, suklainen, paahteinen Maku on paahteinen, hieman nokinen, leijona pastilli tulee mieleen. Viski maussa maistuu juuri sopivasti! Hitaasti nautittava olut!

Post author: Pertti R
Pertti R
3 years ago
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019), Finland
4.0
Alkuun tulee lakritsaa, salmiakkia ja kevyesti suolaisuutta. Paahtunut makea mallas jättää suuhun mukavan jälkimaun.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Ruosniemen Panimon Myymälä
3 years ago
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019), Finland
3.9
Kaikkia herkkuja sitä kaapin perältä löytyykin. Lasiin kaatuu musta, kauniilla herkullisella beigellä vaahdolla varustettu olut. Tuoksussa nokisuutta ja paahteisuutta. Maussa savuisuutta, paahteisuutta, nokisuutta, alkoa (mutta ei häiritsevästi), kaakaomaisuutta, tynnyrimäisyyttä, vivahde viskisyyttä sekä suklaisuutta. Jälkimaussa nokisuus jatkuu, kuin myös paahteisuus. Yllättävän keveä imperial stoutti. Ja kuten aina, paranee lämmetessään, joten malttia arvon loppasuut näiden is:n kanssa 😀

Post author: Eetu
Eetu
4 years ago
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019), Finland
4.0
Ilta kääntynyt ehtoon puolelle, ja tummaa alkoi miehellä tekemään mieli. Jääkaapin perukoilta löytyi lapaseen suomalaista osaamista. Ruosniemen tummat ovat olleet itselle ainakin ihan suhteellisen hyviä. Sellaista mukavaa perustekemisen meininkiä. Tuoksu on vaniljainen, hieman savuinen, saaristolaisleipäinen, kaakaomaista aromaa, pientä suklaisuutta ja tietysti viskisyyttä, mutta tuoksun puolella ainakin todella vähän. Mukavan pehmeästi tämä suuhun asettuu. Erittäin pehmeän vaniljainen meininki kokonaisuudessaan. Aavistuksen verran sellaista miehekästä savuisuutta, mutta silti jää kuti vähän piippuun. Todella syvältä saa yrittää kaivaa, että se skottilainen single maltti sieltä löytyy, mutta ehkä sen sieltä nipinnapin havaitsee pienenä lämmittävänä tekijänä kurkussa. Simppeli paletti tässä on, mutta ei siellä aina tarvitsekaan löytyä makuja niin, että sekoaa laskuissa. Tämä on tasavahva ja miellyttävän yksinkertainen kokonaisuus. Pehmeää balanssia.

Post author: Jpjukola
Jpjukola
4 years ago
3.6

Post author: Tero M
Tero M
4 years ago
3.6
Tumma ja täyteläinen. Tynniri yllättävän vähän läsnä. Perus Stout ilman hienouksia.

Post author: Marko H
Marko H
4 years ago
4.0
Runsas ruskea vaahto. Makean paahteinen tuoksu. Maussa suklaata, vaniljaa, paahteisessa mallasta. Jälkimaku hieman alkoholinen.

Post author: EJVIND E.
EJVIND E.
@ Suuret Oluet Pienet Panimot 2020 Helsinki
4 years ago
Imperial Stout: Single Malt Barrel (Vintage 2019), Finland
2.8
Nyt oli odotus kova mutta valitettavasti tämä ei lunastanut lupausta. Turvetta ja savua löytyy kyllä mutta ei sitä muhkeitta mitä imperial stout pitää olla. Menee enemmän porterin puolelle.