Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oh! Fudge 11.0%, Prairie Artisan Ales, United States
24 notes
4.1
Oh! Fudge
11.0% Imperial Stout

Avis

Post author: Alison A
Alison A
3 years ago
4.5

Post author: NaeZae
NaeZae
4 years ago
Oh! Fudge, United States
4.1
Puolimakea(+) paahteinen suklaa-toffee jälkkäri, miinuspuolena sanottakoon, että alkoholi ei pysy täysin kurissa. Onhan nämä Prairiet kerta toisensa jälkeen upeita ja siksi tästä myös muodostunut yksi suosikki panimoistani.

Post author: Harala
Harala
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Oh! Fudge, United States
4.0
Vähäinen vaahto joka katosi lähes heti, ohut siivu kerkesi kuvaa. Tuoksu paahtomaltainen, hieman hapan marjainen. Maku ei onneksi ollut hapan. Paahtomaltaisuus ja marjaisuus toistuvat maussa. Kuivahkoa kitkeryyttä löytyy kokonaisuutena enemmän kuin makeutta. Browniet on melko kaukana tästä. Ei huono, mutta ei missään nimessä Prairien parhaita tuotoksia.

Post author: Juovo
Juovo
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Oh! Fudge, United States
4.4
Hyrrä pyörii kaiten tämän oluen kohdalla kauniisti, mikäli ennakkoja kehtaa odottaa. Katsotaan. Lasiin kaatuu aivan musta liemi, ei taita edes rajapinnoilla valoa. Vaahto on kaakaonruskea, erittäin samettisen pehmeä ja käytännössä lähes vaahtoa, joka kaiken hyvän lisäksi tarttuu lasiin kauniina nauhana. On hieno. Tuoksu on hyvin suklainen, suklaakastikkeinen ja konvehtisen liköörinen, voimakkaan kaakaopapuinen ja paahteisen kahvinen, myös tuoreen kahvipapuinen. Hiilinen, samettisen savuinen fiilis taittuu märkään, vanhan nuotiopohjan puuhun. Raikkaan marjainen karpalosta ja viinimarjasta, myös vatukkaista ja mustikkaista vibaa mukana. Hieman ylikypsää hedelmäisyyttä, luumuisuutta ja raikasta omenankuorta, itseasiassa jopa sitruksista tuntumaa lasin päällä. Papuisuutta ja voimakasta maltaisuutta, käsittämätön toffeinen elämys asuu kyllä lasin päällä. Maku on aivan käsittämättömän pehmeä toffeisesta, paahteisesta pavusta ja suklaasta. Tummaa paahteista mallasta, kahvisuutta ja kaakaota, hykertelevän kermaisaa humalaisuutta, jossa mausteisuus ja hieman yrttinen potku kieputtelee pitkin poskia pitkään. Paahteinen karamellisyys on kieltä sitova, laaja-alainen makeus toimii ainakin itselleni. Vaahtokarkkisuutta, samaan aikaan ylikypsää luumuisuutta ja rusinaisuutta, mustikkaista vahvaa mehuisuutta. Suklaakastiketta ja siihen yhytettyä pähkinäistä puuta. Jälkimaku paahteinen, suklainen, yrttinen, maltainen ja voimakkaan ylikypsän hedelmäinen. Suutuntuma tahmea, täyteläinen, tahmea ja pureva. Onhan tässä atmosfääriä vähintään kerrakseen. Todella hyvä olut, jossa volttia on, mutta potkii vasta ajatuksissa. Keksimäisyys alkaa itseasissa vasta tulla esiin pitkässä jälkiliu'ussa.

Post author: Krys
Krys
@ Le rabelais
4 years ago
4.3

Post author: Malt_Houblon_Mousse
Malt_Houblon_Mousse
@ Le rabelais
4 years ago
4.4

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
4.0

Post author: Anne S
Anne S
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
Oh! Fudge, United States
5.0
Makeaa, täyteläistä ja täydellisen hyvää..

Post author: VP
VP
@ Beerdome
4 years ago
Oh! Fudge, United States
4.7
Hyvää uutta vuotta kaikille!

Post author: Rumbin
Rumbin
4 years ago
4.5