Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
good boy wally 10.0%, Wren House Brewing Company, United States
4 notes
good boy wally
10.0% India Pale Ale

Avis

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Beer Republic Web Shop
5 years ago
good boy wally, United States
4.6
Lasiin kaatuu todella kauniin tumman oranssia tripla ipaa. Tuoksussa vahvaa alkoholia ja kypsää hedelmää. Maku yllättää, jos vertaa aiempia PintPleasen arvosteluja kyseisestä oluesta. Odotukset oli alkujaan korkealla, mutta kun luin edelliset arvostelut odotin lähinnä vodkaa, mutta paska vitut. Kypsää hedelmää, kuten appelsiiniä ja sitrusta ja mandariiniä jota lopussa saattelee kiva lämmittävä alkoholin maku, joka ei kuitenkaan dominoi makua. Makuun yhdistyy erinomaisesti citra, galaxy ja columbus. Ensimmäinen olut kyseiseltä panimolta ja voin vain odottaa, että pääsee tulevaisuudessa maistamaan lisää tuotteita näiltä jenkeiltä. Äärimmäisen kova dänkki tripla!

Post author: JSJ
JSJ
5 years ago
3.0

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
good boy wally, United States
3.4
Tuoksussa trooppista hedelmää, greippiä, hieman sipulisuuta ja hiukan alkoholin huuruja. Maussa hedelmäisyyden lisäksi sipulisuus ottaa tukevampaa otetta, kitkerähkön greippisyyden liittyessä mukaan ”karkeloihin”. Alkoholisuus vaivaa myös hieman makupuolta. Juotava, mutta kaikenkaikkiaan aika suuri pettymys.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
good boy wally, United States
3.7
Edellinen panimon tuotos jonka maistelin taisi olla Sad Boy Wally jolle annoin 4.5/5, tykkäsin kovasti. Tällekin on aikalailla odotuksia. Tölkitetty kaksi kuukautta sitten aika tarkoin. Tumman keltainen olut matalalla vaahdolla. Tuoksu on hedelmäkarkkinen ja greippinen, alkoholi selvästi läsnä. Hieman ylikypsää hedelmää mukana. Maku on heti kärkeen terävän greippinen ja appelsiininen. Alkoholi puskee läpi, sellainen puhtaan alkoholin maku ja tuoksu. Katkeroa on sopuisasti. Vähän sellainen makea, kypsän hedelmän vivahde myös. Ilman tuota alkoholin jatkuvaa läsnäoloa tämä olisi tosi hyvää. Nyt vähän mietityttää, miten ei ole koitettu paremmin piilottaa voltteja. Tai sitten on ollut piilossa silloin ihan tuoreena. Ihmeen paljon kyllä puskee läpi. Lähellä liian tujua hedelmäboolia.