Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Petal 7.0%, Polly's Brew Co., Wales
9 notes
3.7
Petal
7.0% New England IPA / Hazy IPA
Citra, columbus and eukanot hops

Avis

Post author: Phelps D
Phelps D
3 years ago
4.0

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Webshop
4 years ago
Petal, Wales
3.9
Tuoksu kääntyy kohti yrttisyyttä ja humalia. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, aika täyteläinen ja pehmeä. Oikein kiva. Maussa sitrusta, yrttisyyttä, greippiä, ruohoisuutta, humalapellettejä ja hieman karvautta. Makupaletti hieman haastava minulle, mutta sekin toimii ihan hyvin ja saatu tosi hyvin ryhtiä tähän.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
4 years ago
Petal, Wales
4.2

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
5 years ago
4.0

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Bayleys
5 years ago
Petal, Wales
4.5

Post author: orson
orson
@ Hop Burns & Black
5 years ago
Petal, Wales
4.0
Trooppinen ja aika persikkainen tuoksu. Suutuntuma keskihiilihappoisen ja matalahiilihappoisen väliltä, runsas ja pehmeä. Oikein hyvä suutuntuma. Maussa sitrusta, greippiä, mandariiniä, mangoa, persikkaa ja happamuutta. Jälkimaku greippinen ja aika karvas. Jälkimaku kun olisi lempeämpi toimisi vielä paremmin. Oikein hyvää mehua nytkin.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Left Field Beer
5 years ago
Petal, Wales
4.1
Kaiketi noin 5 viikkoa tölkityksestä. Bb 5.8.19. Kevyt valkea vaahto. Samean tummemman keltainen samea ipa. Tuoksussa reilummin makeahkoa ja pehmeää mehuista trooppista hedelmää (ananasta, persikkaa, mangoa), kepeää sitruksisuutta ja kevyttä vaaleaa ohramallasta. Maussa hapanta osin ylikypsää kuivattavaa mehuista sitruunaa ja greippiä, kuivakkaa humalaista yrttisyyttä ja ruohoisuutta, makean pehmeää trooppista hedelmämehua (ananasta, persikkaa, aprikoosia, mangoa) ja parempaa ohramaltaisuutta. Katkeroa reilummin. Jälkimaku on happamahkon sitruksinen, humalainen ja kevyen makeamman hedelmäinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella mehuisalla rungolla. --------- Mehuisa, happama ja reilumman katkeroinen ipa. Kiva runko 7%:iin. Parani, kun pyöräytti lopuksi kaikki herkut tölkistä lasiin tehden tästä erittäin samean ipan. Loka Pollyja on pari tullut aiemmin maisteltua, eivätkä silloin olleet erityisen mieleenpainuvia. Tämä tuntuu tähän mennessä parhaalta Loka Pollyltä ja luulisin heidän pääsevän tästäkin paremmaksi vielä.

Post author: King Goblin
King Goblin
@ The Crafty One
5 years ago
5.0

Post author: Bubu
Bubu
5 years ago
4.0
Nice IPA quite juicy. Citra hops come through nicely