Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Everybody Else Is Doing It 5.5%, Cloudwater Brew Co., England
14 ratings
3.7
Everybody Else Is Doing It
5.5% American Pale Ale
The sixth in a series of collaborations celebrating the first Cloudwater festival. This quadruple dry-hopped Pale Ale intends to provide huge aroma and flavour carried by a smooth easy drinking body.

Reviews

Post author: Jérémy L
Jérémy L
3 years ago
3.2

Post author: FiringFoX
FiringFoX
@ Lyon
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
4.7
Issue de la brasserie Cloudwater 🇬🇧 en collaboration avec les brasseries Verdant 🇬🇧 et Deya 🇬🇧, avec la "Everybody else is doing it" on est sur une quadruple dry-hopped pale ale. Les variétés de houblons ne sont pas précisées mais en quantité on a 32g/L, et ça se ressent ! Au nez, c'est assez discret mais on a une dominante sur l'ananas, et de légères notes citronnées. En bouche, elle est assez fluide malgré la couleur très brumeuse, moins d'épaisseur que la première (ce qui n'est pas très difficile) et encore une fois, ça explose : on retrouve les mêmes notes qu'au nez à savoir l'ananas, les agrumes (citron mais également la mandarine), avec une finale où la mandarine s'accentue et où la résine fait son apparition. Un gros gros ✔️

Post author: Laurent_AnotherDay
Laurent_AnotherDay
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
3.0
Bière aux arômes d'orange/ananas/houblon, assez épaisse, mais un peu trop sur l'amertume pour moi...

Post author: JSJ
JSJ
5 years ago
3.9

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
3.7
Ihan mukava ja raikas hazy pale ale kovalta panimokolmikolta. Jokseenkin tunkkainen jälkimaku verottaa pisteitä. Jos olisi lopuksikin raikas, niin voisi olla nelosen päällekin.

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
3.6
Kolmen kovan brittipanimon pale ale, joka on vaatimattomasti kuivahumaloitu neljä kertaa. Tölkitetty 06/03/19, joten tänään ikää vajaa 8 viikkoa. Kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja aavistuksen oranssiin taittavana. Olut on täysin sameaa ja mehuisan runsasta. Isokuplainen vaahto nousee oluen pinnalle, mutta laskee todella nopeasti. Tuoksussa mennään reilusti sitrus, mango ja persikka edellä. On siellä taustalla myös muita hedelmiä, mutta edellämainittu kolmikko jyrää. Maku on reilun sitruksinen, persikkainen, ananaksinen ja appelsiininen. Kuivahumalointi tuo makuprofiiliin aavistuksen epämukavaa kitkeryyttä, mutta boostaa samalla muuten aavistuksen kevyttä runkoa mukavasti. Suutuntuma on ihan mukavan paksu näille volteille, ja runko kantaa oluen juuri ja juuri riman yli. Happoja todella vähän. Kitkeryydestä ja aavistuksen tunkkaisesta olemuksesta huolimatta aivan juotava olut, jossa mukavasti hedelmää. Kevyt ja helppo. 3,6 tähteä.

Post author: Maeeth
Maeeth
@ Lyon Bière Festival 2019
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
3.5
Robe : jaune citron avec une fine et éphémère mousse blanche. Au nez : arômes houblonnés de fruits tropicaux En bouche : la bière attaque franchement sur des notes houblonnées de fruits tropicaux, ananas, pamplemousse et citron accompagnées de notes maltées et dune forte amertume. Bilan : une american IPA goutue et rafraîchissante !

Post author: Hyub74
Hyub74
5 years ago
5.0
Yeah very good IPA Fruitée houblonnée amertume bien présente C’est très bon ! Ha ouai .... cloudwater oblige 😉

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
3.4

Post author: L4T3
L4T3
5 years ago
Everybody Else Is Doing It, England
3.6
Pääpiirteissään perinteistä ananas/mango/sitrus meininkiä. Huonoina puolina mainittakoon tunkkaisuus, kitkerä greippisyys ja saippuaisuus. Käsittääkseni tämä on 4xkuivahumaloitu ja uskottava se on: liika on liikaa.